Germania, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 24.07.2010
Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Hockeneheim şi i-a devansat pe Fernando Alonso şi Mark Webber.

Red Bull Racing şi Scuderia Ferrari au continuat să domine şi ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Germaniei, urmate îndeaproape de rivalii de la Mercedes GP şi McLaren.

Prima parte a sesiunii a fost afectată de o ploaie slabă, iar piloţii au renunţat la pneurile intermediare doar spre finalul sesiunii.

Uscarea rapidă a circuitului în ultima parte a sesiunii a bulversat complet clasamentul final, care s-a modificat substanţial în ultimele secunde, permiţându-i lui Sebastian Vettel să ocupe prima poziţie cu timpul 1:15.103. Coechipierul său Mark Webber a obţinut locul trei, în timp ce Fernando Alonso şi Felipe Massa au format un sandviş între cei doi piloţi ai echipei Red Bull, terminând sesiunea pe locurile doi şi, respectiv, patru.

Mercedes GP a continuat parcursul bun din Germania şi pare pregătită să lupte pentru primele poziţii în calificări, după ce Nico Rosberg şi Michael Schumacher au ocupat poziţiile cinci şi şapte.

McLaren a avut o dimineaţă mai puţin prolifică, întrucât Jenson Button a terminat doar pe 13, chiar dacă Lewis Hamilton s-a intercalat pe locul şase între cei doi piloţi Mercedes GP.

Topul primilor 10 piloţi a fost completat de Rubens Barrichello (Williams), Robert Kubica (Renault) şi Nico Hulkenberg (Williams). Adrian Sutil de la Force India este singurul pilot care nu a efectuat niciun tur cronometrat, parcurgând doar două tururi de instalare.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Calificările pentru Marele Premiu al Germaniei vor avea loc la ora 15:00.

Comentarii (2)

  • vom mai vedea cine rade la urma
    webber merita titlul anul acesta, iar vettel un loc 5(face cu webber cum a facut hamilton cu alonso la mclaren). fortza schumi and massa!!!
    6 11
  • daca Felipe merge atat de bine inseamna ca cei de la ferrari au nimerit-o cu masina weekendul asta,acum sper sa nu faca alonso ce a facut la silverstone,oricum mclaren pot mult mai mult decat au aratat in antrenamente.
    sper si imi doresc un pole din partea lui Felipe :D
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru