Grilă completă în Formula 1: Alfa Romeo prezintă monopostul de specificație 2022

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo este ultima echipă din Formula 1 care prezintă monopostul de specificație 2022. După a doua sesiune de teste din presezon, găzduită de circuitul Sakhir din Bahrain, prima etapă a noului sezon va avea loc în perioada 18 - 20 martie.

În prima sesiune de teste din presezon, care a avut loc pe circuitul Barcelona - Catalunya, Alfa Romeo a participat cu un monopost camuflat. Echipa a întâmpinat mai multe probleme tehnice și a parcurs doar 175 de tururi în total.

Acum, însă, Alfa Romeo a publicat primele imagini cu monopostul în toată splendoarea lui și putem observa că a optat pentru o grafică alb-roșie puțin diferită de cea utilizată anul trecut. O trimitere la trecutul Alfa Romeo și Sauber Motorsport, după cum au precizat reprezentanții echipei.

În 2022, pentru Alfa Romeo vor concura Valtteri Bottas (venit de la Mercedes-AMG Petronas F1) și Zhou Guanyu, pilotul chinez venit din Formula 2. Robert Kubica va fi pilot de rezervă.

Urmează încă o sesiune de teste în presezon, iar apoi prima etapă de Formula 1 din 2022 va fi găzduită de circuitul Sakhir din Bahrain. Aceasta se va desfășura în perioada 18 - 20 martie.

via Formula 1

Comentarii (8)

  • Costel
    Alfa Romeo sufera la fiabilitate, Ferrari in schimb, nu-si refuza imperiala defilare la acest capitol fundamental pentru indeplinirea obiectivelor marete......

    The most laps completed per team
    Team Number of laps
    Ferrari 439
    Mercedes 393
    McLaren 367
    Red Bull 358
    Williams 347
    AlphaTauri 308
    Aston Martin 296
    Alpine 266
    Alfa Romeo 175
    Haas 160
    7 7
  • @Costel, uneori aparențele înșală, vorbele la rândul lor pot minții dar recunosc că după atâtea imagini văzute și atâtea știri, ba chiar și păreri ale piloților rivali citite pe net, am speranța că anul ăsta Ferrari va avea rezultate bune. Nu spun că e cea mai bună mașină deoarece, cum spunea chiar și un comentator, multe echipe au preferat să testeze monoposturile bucățică cu bucățică nu în întregime. Și încă un lucru demn de remarcat: nu se știe cantitatea de combustibil avută la bord când au obținut proprii timpi cei mai buni pe perioada testelor.
    5 3
  • Costel
    @FanFotbal1

    Ferrari team principal Mattia Binotto says the Scuderia still have plenty more pace to show, after a productive time in Barcelona.
    (planet f1)
    4 3
  • @Costel, ia-te mă de mână cu Putin, Iohannis, Arahat ș.a. și dispăreți odată de pe pământ! Cum "miliardarul-rus" își trimite armata să verse sângele unor nevinovați așa v-a trimis Lucifer să ne facem d...i și păcate. Expre pt.asta v-a penetrat neuronii jucându-se cu mințile voastre!
    1 6
  • Cum s-a votat în ONU aproape în unanimitate împotriva lui Putin, curios aș fi care ar fi rezultatele dacă aș face un sondaj de opinie cu întrebarea: Costel e demn de apreciat sau "un-nevoiaș-la-psihiatrie"?
    4 5
  • Mavrick
    @FanF1, m-ai convins: ți-am atras atenția să nu te mai pui la mintea prostului dar tu tot continui...
    Deci, oricâtă dreptate ai avea în ceea ce spui, votez împotriva lui Costel dar nu pot să nu te numesc și mai decât el. Nu e vina mea, tu ești răspunzătorul întrucât "fapta definește pe om". Fără supărare!
    3 2
  • Costel
    @FanFotbal1,
    mi-ai certificat, esti o cauza pierduta pentru F1, esti complet incompatibil cu aceasta exigenta disciplina, stranie fiind clementa pe care ti-o ofera redactia AM taman pe un forum dedicat F1, tocmai de aceea iti fac o urare:
    macar la fotbal sa izbutesti sa-ti refuzi gangurelile!

    si acu', chiar se impune o risipa de efort din partea ta, silabiseste pana la asimilarea deplina urmatoarea stire de pe Autosprint, -informatie, nu eculubratie- cea care nu face decat sa solidifice punctul de vedere personal oferit inca de vreo doua saptamani, progresul urias al Scuderiei & F1-75, progres care confera celor din Maranello dreptul de a se implica masiv in lupta pentru macar un titlu mondial in 2022.....

    HELMUT MARKO SEES ROSSO: "FERRARI HAS MORE POWER FROM THE POWER UNIT"

    "It is striking that Ferrari have taken a step forward. At the moment I see the top-3 with Red Bull, Ferrari and Mercedes. "
    (Autosprint)
    4 0
  • Costel
    @FanFotbal1,
    ai atatea calitati, fotbalul si, iata, si desenul....
    ....ce sa zic, niste brute cei din redactia AM, sa-ti refuze desenele tam-nesam, tocmai d-asta iti recomand sa nu renunti cu una, cu doua, raporteaza abuz.....

    cat despre anemia care te domina la disciplina F1, nu te ingrijora, am decis sa-ti devin medic curant si, fundamental pentru ridicolul in care te scufunzi, sa sa te pun pe picioare in cel mai scurt timp, tocmai d-asta trebuie sa ingurgitezi pe nemestecate:

    Damon Hill despre F1-75:
    "It is phenomenal . It has unique sides and bodywork, yet some of the experts, very experienced, told me to having observed it and having seen a rear that does not follow the front.
    However, no one knows what the balance of power is, and there is a big difference between one car and another ".
    (Autosprint)

    P.S.@FanFotbal1, esti un pacient docil, nu-i asa?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru