Hakkinen, circumspect că Alonso va avea răbdare să aştepte un monopost McLaren competitiv

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen consideră că Fernando Alonso ar putea fi nevoit să aştepte câţiva ani un monopost McLaren cu care să obţină victorii.

Este Alonso pregătit să lucreze în următorii doi, trei sau patru ani într-o situaţie în care nu este aproape de victorie?

Fernando Alonso
Pilot McLaren
McLaren are parte de un debut de sezon dificil în noua eră cu motoare Honda şi nu a obţinut niciun punct în primele patru curse ale sezonului.

Echipa este încrezătoare că poate înregistra progrese constante pe parcursul anului, însă dublul campion mondial Mika Hakkinen este circumspect în privinţa şanselor ca parteneriatul lui Fernando Alonso cu McLaren să aibă succes. Într-un interviu acordat publicaţiei britanice Daily Express, finlandezul este circumspect că Alonso va avea răbdarea necesară pentru a aştepta un monopost competitiv.

"Este Alonso pregătit să lucreze în următorii doi, trei sau patru ani într-o situaţie în care nu este aproape de victorie? Poate fi un proces foarte plictisitor pentru că nu este vorba doar despre 15-16 curse. Este un an lung, cu multe călătorii, este foarte dificil.

Se poate motiva el tot timpul?", se întreabă el.

Hakkinen este convins că McLaren are resursele necesare pentru a reveni în fruntea Formulei 1, însă admite că timpul necesar pentru a realiza acest lucru ar putea afecta planurile echipei.

"Alonso şi-a asumat un rol major cu un nou furnizor de motoare, iar această problemă de dezvoltare va necesita mult timp pentru revenirea în top. McLaren are cu siguranţă multe resurse, o echipă grozavă şi finanţe bune şi sunt foarte încrezător că poate obţine rezultate grozave în viitor, dar asta poate dura mult timp", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (7)

  • Si s-au sters comentariile :P
    9 1
  • Dragon
    Ce reguli desfiintate de Arivabane ??? Kimi intreba daca il poate depasii pe Vettel ! Nu vezi ca il avantajeaza pe vettel ??
    9 8
  • Si acum sa vedeti comantarii, asa se intampla cand apar stiri despre alonso.
    5 1
  • Arivabene
    reguli d'astea

    şeful Maurizio Arrivabene a exclus varianta de a impune ordine de echipă.

    "Îi vom oferi spriinul total lui Raikkonen şi nu vreau să aud de ordine de echipă. Când am sosit la Maranello am văzut VECHILE REGULI şi am făcut unele schimbări în prezenţa ambilor piloţi şi a inginerilor de cursă, aşa că toată lumea este informată. Singura regulă este cea a matematicii", a declarat italianul.

    http://www.automarket.ro/formula1/ferrari-susine-c-nu-vor-exista-ordine-de-echip-n-sezonul-2015-61947.html

    ... pentru cine stie sa citeasca printre randuri
    5 1
  • bei ce buze are alonsita in poza asta; ori isi da cu oja ori s-a fript cu tarie
    7 15
  • @mitzi
    poate cu ruj
    5 10
  • ca-n reclama Carrefour:o sa-i creasca barba asteptind....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru