Hamilton, dispus să concureze alături de Vettel la Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 09.04.2011
Lewis Hamilton nu ar avea nimic împotrivă să concureze în aceeaşi echipă cu Sebastian Vettel, întrucât crede că poate fi competitiv alături de un alt campion mondial.

Lewis Hamilton a alimentat din nou speculaţiile privind viitorul său în Formula 1, în condiţiile în care zvonurile privind plecarea la Red Bull în 2013, după expirarea contractului cu Red Bull, capătă tot mai multă amploare.

Britanicul în vârstă de 26 de ani crede că poate colabora fără probleme cu Sebastian Vettel pentru că are deja experienţa în liniile de piloţi formate din doi campioni mondiali.

"Poate funcţiona. M-aţi văzut pe mine şi pe Fernando Alonso (n.r - la McLaren în 2007), am fost foarte competitivi. Mă vedeţi pe mine şi pe Jenson Button, deci campionii mondiali pot concura cu siguranţă împreună atât timp cât este egalitate în echipă. Cu siguranţă nu sunt alte două echipe în jurul nostru. La echipa mea veţi vedea probabil cea mai mare egalitate dintre piloţi dintre toate echipele. Întotdeauna este bine să lupţi împotriva celui mai bun, pentru că eşti comparat cu acel pilot care are exact acelaşi echipament", a declarat campionul mondial din sezonul 2008 citat de publicaţia The Guardian.

Hamilton a sugerat că-şi va respecta contractul cu McLaren până la finalul sezonului 2012, însă nu exclude o despărţire de echipa în viitor, mai ales dacă nu va avea un monopost competitiv.

"Sunt sub contract pentru următorii doi ani. Acum mă concentrez pe munca mea şi vrea să câştig titluri mondiale aici şi sper că asta să continue, dar niciodată nu poţi să ştii ce se întâmpla în viitor", a adăugat el.

Via | The Guardian

Comentarii (8)

  • in 2013 expira contractul cu mclaren, nu red bull
    in 2013 expira contractul cu mclaren, nu red bull
    6 1
  • mobius
    recunostinta
    As vrea sa-l vad allaturi de Vettel si sa-l vad cum se va simti in postura de numarul doi in echipa. Asa dupa cum spune chiar el "egalitatea" dintre pilotii aceleiasi echipe are grade de comparatie la ei in echipa fiind cea mai mare "egalitate" (adica sunt egali dar nu chiar), el fiind totusi mai egal decat Button (adica un pic favorizat). In alta ordine de idei la cat de mult l-a sustinut si probabil l-a iubit Ron Denis, ar fi trebuit ca nici sa nu-i treaca prin minte sa plece. Este acela care nu are scrupule, si-a indepartat din preajma chiar propriul tata. Din pacate incep sa ne lipseasca reperele iar sistemele de valori se inverseaza.
    6 9
  • Miroase a tradare
    Urat!!! Urat!!! Daca nu era Ronn si Mclaren erai azi in cel mai bun caz in locul lui Kobaiashi, Perez, sau Di Resta. Asta e... daca chiar se va adeveri ca ai muscat mana care te-a crescut vei dovedi ca esti un caracter 0 Lewis. Totusi sper sa fie doar zvon, nu cred totusi ca Lewis poate pleca la o alta echipa. Mclaren l-a crescut, ii poate da salariu mai bun ca Red Bull, iar masina este aproape de Red Bull.
    11 2
  • @Mircea
    stai linistit Mircea...nu va pleca la RBR. A fost doar un raspuns la intrebarea jurnalistilor, "daca s-ar impaca bine cu Vettel ca si coechipier". Nicidecum ca va pleca la RBR. Le-a spus-o din start celor de RBR ca Mclaren ca si contructor de F1 nu se poate compara cu o companie de bauturi energizante :P Ii ca si cum si-a scos manusa si i-a tras doua peste fata lui nea Horner(zbang, zbang) si gata. Case closed(parerea mea)
    @mobius. Cred ca-l confuzi pe Hamilton cu Alonso...dar cum esti fan ferrari, preferi sa transpui povestea lui Alonso in carca altuia, care i-a tras-o ;) urat de tot :P
    9 7
  • ctlnmihai
    Hamilton, dispus să concureze alături de Vettel la Red Bull
    Părerea mea e că Hamilton i-ar da clasă lui Vettel în condițiile în care cei doi ar alerga pentru același team..Dacă totuși Hamilton va părăsi Mclaren cred că o va face pentru un team cu tradiție..Red Bull e echipa momentului dar totuși n-are tradiția echipelor Mclaren sau Ferrari
    7 8
  • ctlnmihai
    mobius
    Când era sub aripa tatălui său , Hamilton era mereu criticat pentru lucrul acesta..acum că s-a îndepărtat de el la fel..În altă ordine de idei Hamilton nu este mai lipsit de scrupule ca un alt pilot care și-a șantajat propriul team , care a vorbit de rău echipele pentru care a alergat .și care ......
    6 6
  • probleme soft !!!
    ce-ati facut fratilor ?am avut selectat kobayashi in calificari si nu imi este punctat !!!


    imi arata ca si cum nu il aveam selectat !!! ce s-a intamplat ???!!!
    3 0
  • @gheo08
    am avut si eu problema asta dar am observat inainte sa inceapa si am corectat
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru