Hamilton: "Efortul echipei ne-a adus pe locul 2 la Silverstone"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.07.2010
Lewis Hamilton considera că munca depusă de McLaren pe parcursul weekendului l-a ajutat să obţină locul doi în Marele Premiu al Marii Britanii.

McLaren Mercedes a avut parte de un weekend dificil la Silverstone, acolo unde a intenţionat să introducă un nou sistem de ventilaţie pentru monopostul MP4-25.

Echipa a renunţat însă la componentă din cauza rezultatelor modeste din antrenamente şi a preferat să muncească din greu pentru a îmbunătăţi monopostul atât prin intermediul mecanicilor, cât şi al simulatorului de la Woking.

În cele din urmă, Lewis Hamilton a reuşit să termine pe locul doi, deşi a plecat de pe poziţia a patra, profitând de problemele lui Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.

"Nu cred că este un rezultat miraculos, ci un rezultat al muncii grele, o reflexie a muncii pe care a depus-o echipa. A fost frumos să pilotez, nu la fel de rapid ca băieţii din faţa noastră, dar am făcut cea mai bună treabă cu pachetul pe care l-am avut şi chiar şi Jenson Button a făcut o treabă grozavă (n.r - a terminat pe locul 4). Cred că încă suntem lideri în clasamentul constructorilor, aşa că este un rezultat grozav pentru băieţi", a declarat el.

Hamilton s-a menţinut la o distanţă rezonabilă de liderul Mark Webber pe parcursul cursei, însă a admis la final că Red Bull sunt prea rapizi în acest moment pentru a putea fi învinşi.

"Red Bull şi Webber au făcut o treabă fenomenală. Aceşti băieţi sunt atât de rapizi încât nu am fost capabil să îi depăşesc. În primele tururi părea că se chinuie şi m-am gândit că am o şansă să trec, dar ne-am chinuit amândoi. Nu am avut nicio şansă, forţam la maxim, însă el tot se îndepărta", a mai precizat fostul campion mondial.

Via | GPUpdate

Comentarii (3)

  • Hamilton
    Un loc 2 nesperat, dar pe deplin meritat!
    14 0
  • Bravo lor!
    Numai cuvinte de lauda. Jos palaria. Ambii piloti au scos mai mult decat omenesc dintr-o masina care nu a fost atat de competitiva la Silverstone(mai ales Button). Asteptam replica Ferrari!
    9 2
  • iuliann
    @ dmd
    Replica Ferarri:
    Ne-au furat. Comisarii de cursa clar tin cu McLaren si Red Bull. Este inadmisibil asa ceva...
    Dar nici o problema, masina este extrem de competitiva. Pur matematic avem inca sanse mari la ambele titluri datorita geniului lui Alfonzo.

    Ne-am saturat sa auzim aceleasi vrajeli FERARRI!
    Vrem fapte nu vorbe.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru