Hamilton: "Massa trebuie să se maturizeze"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.10.2011
Lewis Hamilton şi-a pierdut răbdarea şi îl avertizează pe Felipe Massa că a venit momentul să treacă peste numeroasele incidente din acest sezon.

Lewis Hamilton şi Felipe Massa au continuat discuţiile pe tema ultimelor incidente dintre cei doi şi cu ocazia Marelui Premiu al Coreei de Sud.

După ce pilotul Scuderiei Ferrari a solicitat o reacţie oficială din partea FIA pe acest subiect, Hamilton a lăsat senzaţia că şi-a pierdut răbdarea să continue războiul psihologic, considerând că fostul său rival din lupta pentru titlu ar trebui să treacă peste aceste conflicte.

"Cred că întotdeauna am avut respect pentru Massa şi încă am şi în prezent, indiferent de comentariile negative cu care apare. Nu şi-a cerut scuze faţă de mine. Dacă nu vrea să se maturizeze în privinţa asta, este în regulă", a declarat pilotul echipei McLaren.

Între timp, Massa a încercat din nou să calmeze spiritele şi susţine că nu mai este interesant de ce face Hamilton pe circuit. "Nu am nimic de spus. Am văzut multe greşeli din partea lui şi asta este. Am încercat să vorbesc cu el, nu a vrut şi, sincer să fiu, nu-mi mai pasă", a precizat el.

Anterior, McLaren i-a luat apărarea lui Hamilton, şeful Martin Whitmarsh afirmând că pilotul său a produs incidentul de la Suzuka pentru că nu l-a văzut pe Massa din cauza oglinzi mici şi prost poziţionate.

"Cred că ale mele sunt în regulă", a replicat Massa când a fost informat despre explicaţiile celor de la McLaren.

Via | GMM

Taguri: Hamilton, Massa

Comentarii (14)

  • Hamilton
    "...am avut respect pentru Massa şi încă am şi în prezent..." avariindu-i monopostul de "n"-ori si intorcandu-i spatele cand acesta vrea sa discute pe tema acrosajului avut loc in timpul cursei. ;))
    27 12
  • .
    am avut respect pentru Massa si inca am in prezent provochandui pana la roata si rupandui eleroanele
    16 9
  • Stan si Bran varianta moderna..va las pe voi sa alegeti cine e Stan si cine e Bran.
    8 13
  • Andrei
    @Davidenko
    Tu sti Bran probabil, eu Stan. Te prinzi tu restul. Id-ul tau vechi era mai distractiv desi si de el m-am plictisit sa fac misto.
    8 5
  • @Andrei
    si care era id meu vechi ???
    2 7
  • Sa treaca peste numeroasele incidente?Cred ca Massa ar face-o..insa ele se tot repeta,din pacate:))
    10 5
  • hai sa ii dea Lewis clanta la Massa
    :)))
    3 22
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Adanc!
    5 5
  • Andrei
    @Davidenko
    Lasa ca stii tu care-i ID tau vechi. Si asa daca-l scriu aici ti-ar fi rusine sa recunoasti, iar mie nu-mi plac mincinosii. Oricum orice ID iti faci si orice scrii tot esec scrie pe fata ta. Orice faci... frustrarea ta iese din fiecare cuvant pe care il scrii.
    4 2
  • @Davidenko
    Hai ma zi care e id ala renumit...is foarte curios sincer tinand cont de faptul ca is logat de abea 3 luni pe acest forum.
    0 5
  • Massa si Hami
    Massa l-ar face mai bine pe circuit decit sa caute aparare la comisari

    P.S. Cred ca accidentul din Ungaria si-a pus cuvintul. Pacat Era bun.
    2 4
  • Codrut
    ddorel
    Daca era Massa cel care l-ar fi acrosat mereu pe ham as fi inteles dar e invers!Sau tu nu faci distinctie dintre a lovi si a fi lovit!De acord, Massa a fost lovit la cap dar handicapul e la Ham.
    4 1
  • Massa
    Imi place mult Massa , si este bun , a fost la doar un pas de a deveni campion mondial dar cred , sau mai bine zis "vreau" sa-l vad parca mai activ...
    0 0
  • Maturizarea
    Serios? Mai bine ar fi sa se maturizeze el, in sensul sa gandeasca putin ce face. Si Massa sa fie putin mai hotarat; dupa ce i-a tot facut Hamilton in acest sezon, sa il faca sa tina putin respect.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru