Hamilton mizează pe o victorie la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Lewis Hamilton speră să obţină victoria în cursa de la Silverstone, în timp ce Jenson Button mizează pe o clasare pe podium.

Lewis Hamilton şi Jenson Button sunt singurii piloţi care au reuşit să oprească o dominaţie totală din partea lui Sebastian Vettel în acest sezon, iar britanicii privesc cu încredere spre etapa de la Silverstone.

Hamilton consideră că McLaren ar putea termina chiar pe primele două poziţii, în ciuda performanţelor obţinute de Red Bull Racing în prima parte a acestui sezon.

"Ştim care sunt adversarii, dar nimic nu este imposibil. Vrem cu adevărat să terminăm pe primele două locuri, cred că asta ar mulţumi fanii britanici. Ar fi foarte special pentru noi", a declarat el. Button preferă însă să rămână mai precaut şi afirma că un obiectiv mai realist este clasarea pe podiumul de premiere. "Întotdeauna vrei să te descurci bine în faţa propriilor suporteri. Anul trecut au fost şepci roşii cu McLaren peste tot şi a fost emoţionant. A fost grozav să vedem sprijinul şi întotdeauna vrei să te descurci bine în faţa propriilor fani. Sperăm ca în acest an să terminăm pe podium", a precizat fostul campion mondial.

La finalul cursei de la Valencia, Hamilton a mărturisit că nu mai are aproape nicio şansă la titlu, însă britanicul şi-a schimbat radical opinia în numai câteva zile, considerând că în a doua parte a sezonului se pot întâmpla numeroase surprize.

"Nu se termină până când nu se termină.

Ajungem abia la jumătatea sezonului şi dacă am câştiga toate celelalte curse atunci putem câştiga titlul. Diferenţa este încă mare, dar nimic nu este imposibil", a precizat Hamilton.

Via | BBC Sport

Comentarii (3)

  • mda
    ham ham este ca si vreme de la el din tara
    14 16
  • cheers!!
    este un simplu om ham...si nu numai el simte ce a spus poate el a declarato deschis dar credema ca si ceilalti piloti se simt frustrati si neputinciosi cand vezi cum sta situatia in campionat...
    11 2
  • ham ham
    in Valencia a participat/?:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru