Hamilton: "Sezonul 2011 va fi mai bun pentru McLaren"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.11.2010
Lewis Hamilton este încrezător că va obţine rezultate mai bune în sezonul viitor, după ce în 2010 a eşuat în tentativa de a cuceri din nou titlul mondial.

Lewis Hamilton trebuia să recupereze un decalaj de 24 de puncte fată de Alonso înaintea ultimei curse de la Abu Dhabi, însă şansele mici la titlu l-au determinat să abordeze evenimentul mult mai relaxat.

Pilotul echipei McLaren a admis că nu a avut un sezon la fel de bun precum în anii precedenţi, însă l-a felicitat pe Sebastian Vettel şi şi-a anunţat deja intenţiile de a reveni în top în 2011.

"Pentru noi nu a fost cel mai spectaculos sezon, dar le transmit multe felicitări celor de la Red Bull şi lui Vettel. A făcut o treabă fantastică în acest sezon. Pentru noi a fost un rezultat bun cu care să încheiem sezonul. Anul aceste, eu şi Jenson Button am forţat din greu, dar anul viitor va fi mai bun pentru noi. Aştept cu nerăbdare anul viitor. Sper că maşina va fi mai bună şi că vom putea lupta cu aceşti băieţi de la prima cursă", a precizat el.

Hamilton a fost primul pilot care l-a felicitat pe Vettel pentru titlul mondial cucerit în Abu Dhabi, însă regretă că nu a putut lupta cu germanul pentru victorie ca urmare a faptului că a revenit de la boxe în spatele lui Robert Kubica.

"Sunt sigur că echipa a făcut totul dintr-un motiv bun.

Trebuie să încercăm să-l depăşim pe Vettel, a fost o întâmplare nefericită să revenim în spatele unui Renault", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (7)

  • ctlnmihai
    Hamilton: "Sezonul 2011 va fi mai bun pentru McLaren
    Baftă Lewis ,baftă Mclaren... Anul trecut locul 3 la constructori, anul acesta 2, la anul poate locul 1..
    11 4
  • @ctlnmihai
    Nu te mai chinui, ca tie oricum iti pasa doar ce face Alonso...
    4 17
  • :))
    interesant. va dati seama daca ham il depasea pe vettel si lua alonso titlul...eram curios sa-l vad pe ctlnmihai..mai exact pe toti fanii mclaren. cum spuneau...un titlu facut cadou de hammy:)) era frumos;)
    12 8
  • ctlnmihai
    scuderia
    m-am gândit şi la faza asta.. dar n-a fost să fie aşa ... Alonso şi-a făcut-o cu mâna lui..oricum aş fi criticat gestul lui Hamilton
    10 2
  • scuderia
    E cumva Paste? Ai inviat din morti?
    Ieri nu prea te-am vazut!

    Succes Lewis!
    8 5
  • Fara scrupule
    Domnilor, admini, adaugati va rog imbinarea de litere "vader" (ca nu pot sa-i zic cuvant sau nume) in lista de cuvinte cenzurate. Ati face un lucru foarte bun pt fanii fideli ai acestui site.
    Va multumesc
    0 1
  • Go LEWIS!
    Gata sezonul 2010 a trecut - focus pe 2011 si BAFTA!
    Sa speram ca la anu o sa iasa mult mai bine ptr McLaren!
    Go McLaren!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru