Hamilton si McLaren au cei mai multi fani in F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.12.2008
Sondajul de opinie initiat recent de F1 Racing si ING a relevat ca Lewis Hamilton si McLaren Mercedes sunt favoritii fanilor din Formula 1.

Peste 70.000 de fani au participat luna trecuta la un amplu sondaj de opinie despre viitorul Formulei 1, ale carui rezultate le-ati putut afla AICI .

Pe langa propunerile pentru imbunatatirea curselor, fanii au fost invitati sa mentioneze pilotii si echipele favorite din Marele Circ.

Astfel, noul campion mondial Lewis Hamilton a fost votat drept pilotul favorit de catre 27% din fani, in timp ce Kimi Raikkonen a primit doar 17% dintre voturi. Urmatoarele locuri au fost ocupate de Fernando Alonso cu 12% si Felipe Massa cu 9%.

In ceea ce priveste echipa favorita, McLaren a primit 29% dintre voturi, reusind sa sufle primul loc Scuderiei Ferrari cu numai un procent. Renault si Williams au acumulat fiecare cate 6 procente din voturi.

"Cred ca standardul pilotilor actuali din F1 este cel mai ridicat din ultimii ani si sunt onorat ca am primit sprijinul fanilor", a declarat Hamilton pentru site-ul oficial al echipei McLaren. "Piloti ca Felipe Massa, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso, Robert Kubica si ca mine au avut probabil cele mai echilibrate dueluri in frunte si cele mai incitante pe care le-am vazut vreodata.

Mai mult decat atat, sper ca asta i-a incantat cel mai mult pe fani".

"Cireasa de pe tort este popularitatea echipei. Stiu cat de mult muncesc cei de la McLaren, au facut o treaba incredibila in acest an si fiecare membru al echipei merita aceasta onoare".

Comentarii (10)

  • VEDETI OAMENI BUNI !!!
    Vedeti cine e cel mai bun si cine e cel mai indragit pilot din F1 ???cum poti sa tii cu ferrari si mai ales cu massa???
    0 1
  • Fiecare are dreptul la un favorit
    Fiecare are cate un pilot sau o echipa preferata. Dece n-ar fi acesta Massa, mai ales ca anul acesta a fost impresionant atat in curse, dar si in afara ei. Stiu ca s-a facut si un sondaj "Cine e cea mai urata persoana din Formula 1". Ghici cine erau primii - Hamilton, urmat de Mosley. Si pana la urma depinde unde si cine face sondajul. Daca-l faci in UK majoritatea o sa-l prefere pe Hamilton, daca in Spania - Alonso. Asa ca nu poti spune 100% ca pilotul X e cel mai indragit si mai ales sa afirmi "Cum poti fi fan al lui Y?"
    0 0
  • Pt Join
    Jointy,ia-te de mana cu Tarky,pardon,Sharky_raduku si mergeti!...Mergeti cat vedeti cu ochii!!! Dupa destia ca voi nu o sa planga nimeni...
    0 0
  • Tot pt Jointy...
    Aaaaa,mai era ceva,ceva f important de fapt...
    Sa nu scoatem din prim plan ceea ce e cu adevarat important:mai exact faptul ca acest sondaj facea referire la animalul freferat,you know,favorite pet.... :)))
    0 0
  • pt stroganoff...
    ..adica ivanoff. Ce-ar fi sa te duci tu sa te culci de amiaza si sa-ti vezi de treaba ta. Sondajul ala nu reprezinta nimic. Sunt realist si stiu ca ferrari are cei mai numerosi fani in F1. La piloti insa nu va inteleg pe astia inteligenti cand jigniti cu animalul favorit, cioara si alte epitete. Macar daca ati fi voi perfecti! Asa ca macaniti mai putin...ca sa fiu in domeniul pe care vad ca-l cunosti cel mai bine!
    0 0
  • astea sunt abureli
    cine crede in sondajele astea sunt "prosti"...ia hai sa facem si noi un sondaj...hadeti sa intrebam 100 de oameni din Alglia cu cine tine la f1 si 100 de oameni din Italia...normal dak sondajul s-a facut in anglia sau in gemania...logic
    0 0
  • un sondaj e exact cum se numeste ... un sondaj
    si nu are mare valoare! Si pentru curiosi, nici macar in Anglia, Hamilton NU este cel mai votat sau cel mai iubit. Doua mici exemple: nu a cistigat nici sondajul facut de crash.net (unde a cistigat Vettel) si nici sportivul anului din Marea Britanie, premiu ce i-a fost acordat lui Hoy.
    Cat despre preferinte, cum am mai spus de cateva ori: e o lume libera si fiecare este fan al unuia sau altuia dintre piloti, sportivi, cantareti, etc, etc.
    Iar despre cei care se exprima ca la stana, este sigur ca nu exista tratament pentru ei, dar au si ei dreptul la exprimare (pana nu depasesc o anumita limita, cand este datoria adminului sa intervina). Doar ca violenta verbala la adresa unui pilot NU ii aduce absolut nici un prejudiciu acelui pilot, insa spune foarte multe despre persoana care se adreseaza.
    0 0
  • @ivanoff
    am uitat sa iti raspund la o stire . nu-i nimic iti raspund acum . stii cum se cheama ala care nu stie sa citeasca da ? stii cum se cheama ala care nu stie sa scrie da ?
    0 0
  • florin sentianosi (mclaren)
    faceti un sondaj sa vedeti cati oameni din 100 pot sa numeasca 5 echipe din f1.sa fi fan f1 eu zic ca trebe sa le sti pe toate nu doar mc sau fer .........sau piloti shumi sau acum ham .......sau cine este ron denis??????????????????? i-a sa vedeti ce iese din asta.
    0 0
  • floryn_f1_mclaren
    ham
    trebe sa recunostem ca mclaren este cea mai tare la ora actuala :)) pana acum au fost cei mai buni la testele pt 2009 (si fara ham la volan).:)) cei de la ferrari au muscato rau acum in 2009. eu zic ca si cei de la force india vor fi langa ferarri (mai ales ca in 2009 au motoare mercedes cutii de viteza de la mclaren,hidraulica ,asistenta plus cate nu stim noi...)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru