Mai multe depasiri

Fanii Formulei 1 vor mai multe depasiri in timpul curselor!

Aceasta este cea mai importanta concluzie a sondajului initiat recent de ING si F1Racing, la care au raspuns pentru 70.000 de fani din peste 160 de tari.

Una dintre cele mai interesante intrebari adresata fanilor a fost speranta pentru viitorul Formulei 1, la care 96% dintre fani au raspuns ca vor mai multe depasiri. Dintre acestia, 81% vor ca acest lucru sa fie realizat prin modificarea masinilor, iar 70% prin modificarea circuitelor.

90% dintre fani considera ca Formula 1 trebuie sa fie prezenta in continuare pe circuitele clasice, 88% vor circuite care sa demonstreze abilitatile de pilotaj si 83% spun ca F1 trebuie sa fie intotdeauna cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor. Surprinzator, doar 35% dintre fani considera ca tehnologia este cel mai important aspect in F1.

Internetul tinde sa devina treptat canalul media cel mai utilizat pentru vizionarea curselor. 93% dintre fani au specificat ca au urmarit cursele prin intermediul internetului, fata de 97% care au mentionat televiziunea.

Internetul conduce detasat si in ceea ce priveste sursele de informare legate de Formula 1, nu mai putin de 90% dintre fani frecventand zilnic cel putin un site dedicat Formulei 1. In schimb, numai 44% dintre fani afla noutatile doar prin intermediul televiziunii, cota de piata a ziarelor clasice fiind si mai redusa, de numai 19%.

Comments are closed.