Global Fan Survey

Fanii Formulei 1 din intreaga lume sunt invitati sa participe la cel mai amplu sondaj de opinie despre aceasta competitie.

Prin intermediul sondajului, organizatorii spera sa gaseasca cele mai bune solutii pentru imbunatatirea Formulei 1.

Fanii sunt astfel invitati sa isi spuna parerea despre modul in care acest sport se poate imbunatati. Sondajul este realizat de revista britanica F1 Racing si banca olandeza ING, unul dintre cei mai importanti sponsori din lumea Formulei 1.

“Sondajul va da posibilitatea organizatorilor, sponsorilor si echipelor sa afle ce cred fanii. Nu numai ce le place la aceasta sport, dar si sfaturi despre cum pot aduce imbunatatiri. Sondajul este usor de completat, iar rezultatele vor fi publicate in luna decembrie”, a declarat directorul departamentului de publicitate pentru Formula 1 din cadrul ING, Isabelle Conner.

Automarket sprijina initiativa F1 Racing – ING si va invita sa completati sondajul de opinie disponibil aici.

6 comentarii la “Global Fan Survey”

  1. cobra spune

    foarte buna aceasta idee

  2. cobra spune

    merita acordate 10 minute acestui sondaj dar sa speram ca vor fi luate in considerare parerile noastre

  3. DJTom spune

    Foarte,foarte interesant chestionarul,cum n-am mai intalnit la noi(cu exceptia unui sondaj despre magazinele on-line) !!!
    Reprosez vehement Formulei 1 faptul ca nu se aplica vizibil si pe lateralele mono-posturilor numerele de concurs, pentru o identificare mult mai usoara in timpul curselor,ca sa nu mai stam la mana unor pseudocomentatori !….

  4. DJTom spune

    … Chiar asa,mi se pare o mare tampenie a FIA & F1,FOCA etc faptul ca s-a renuntat la aplicarea numerelor,care defineste orice sport,chiar tehnic(cine le vede pe fata,mici si ascunse printre reclame?)…Este o lipsa crasa de respect fata de fanii si spectatorii din intreaga lume!…Dar de ce sa ne mai miram ,ca F1 a devenit o mare afacere si mai putin un sport(ca si F…otbalul)!

  5. DJTom spune

    Rog pe cei de la ING sa aiba in vedere si aceasta CERERE impetuoasa a fanilor romani,pentru repunerea acolo unde le este locul,a NUMERELOR de CONCURS !
    (Acum cativa ani cei de la McLaren au scris prenumele pilotilor pe cockpit,pentru a se putea diferentia nu doar prin culoarea si designul castii ) !!!Va multumim anticipat !

  6. cobra spune

    diferentierea este facuta prin culoarea T-camului de deasupra cock-pitului fiecarui pilot cu galben si rosu