Hamilton: "Sistemul de evacuare, vital in lupta cu Red Bull"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Lewis Hamilton crede că McLaren va putea lupta de la egal la egal cu Red Bull dacă sistemul de evacuare al monopostului MP4-25 va funcţiona în mod corespunzător.

McLaren Mercedes a introdus o primă versiune a noului sistem de evacuare în antrenamentele de la Silverstone, însă a renunţat la componentă în urma rezultatelor modeste.

Britanicii speră însă să introducă sistemul la Hockeneheim, o decizie finală în acest caz urmând să fie luată după analizarea rezultatelor din antrenamente. Lewis Hamilton considera că noul update este esenţial pentru ca McLaren să poată rivaliza cu Red Bull în acest weekend.

"Dacă nu va ploua, pachetul nostru ar trebui să funcţioneze. Ar trebui să fie o luptă echilibrată, pentru că este un circuit mult mai lent. Există o linie dreaptă lunga unde ar trebui să fim rapizi comparativ cu ceilalţi. Eficienţa noastră aerodinamică este bună. Nu cred că vor exista diferenţe la fel ca în ultima cursă, pentru că pe circuitele cu viraje rapide Red Bull sunt foarte rapizi. dar aici nu cred că vom vedea asta şi sperăm că dacă pachetul nostru va funcţiona va fi o luptă mai echilibrată.

Cred că va fi aproximativ ca la Valencia", a declarat campionul mondial din sezonul 2008.

Obiectivul celor de la McLaren este să beneficieze de o vreme bună în antrenamente pentru a evalua caractersiticile noului sistem de evacuare. Totuşi, prima sesiune de antrenamente, aflată în plină desfasuarare la ora redactării acestui articol, este afectată de o ploaie persistentă destul de puternică. Conform prognozei actuale, este posibil ca ploaia să se oprească până la începerea sesiunii de după-amiază, însă circuitul ar putea rămâne în continuare umed.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru