Hamilton, surprins să-l învingă pe Vettel în calificări

de Daniel Popescu
Sambata, 22.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a admis că nu înţelege de ce Sebastian Vettel nu a fost capabil să-i ameninţe pole position-ul obţinut sâmbătă în Singapore.

Sunt puţin dezamăgit şi nu ştiu de ce nu am putut face pasul spre pole.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă al treilea pole position din ultimele patru Mari Premii şi are oportunitatea de a reduce semnificativ diferenţa de 37 de puncte care îl separă de liderul Fernando Alonso.

Pilotul McLaren şi-a lăudat echipa pentru această performanţă, însă a admis că misiunea a fost uşurată de aparenţele probleme ale celor de la Red Bull.

"Băieţii au făcut o treabă fantastică aici cu cele câteva update-uri care au îmbunătăţit performantele după curse precedentă. Sebastian Vettel a fost incredibil de rapid în cele mai multe sesiuni şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu el până la urmă, dar cu toate acestea sunt foarte fericit că am reuşit să fac acest timp. A fost un tur grozav", a declarat el.

Vettel a fost cel mai rapid în toate cele trei sesiuni de antrenamente şi susţine că monopostul Red Bull a fost la înălţime, însă pur şi simplu a reuşit să stabilească cel mai bun timp.

Echipa a utilizat sâmbătă o aripă faţă de specificaţie nouă care nu fusese folosită în antrenamentele de vineri.

"Sunt puţin dezamăgit şi nu ştiu de ce nu am putut face pasul spre pole. Monopostul are viteză, dar dacă nu faci pasul decisiv în calificări este păcat. Am avut viteza, dar până la urmă nu am pus lucrurile cap la cap", a declarat germanul.

Între cei doi rivali din lupta pentru titlu s-a intercalat Pastor Maldonado, care va avea ocazia să obţină duminică primele puncte în Formula 1 după victoria surprinzătoare de la Barcelona din luna mai.

"Am îmbunătăţit rezultatele din calificări şi am încercat doar să adaptez monopostul stilului meu de pilotaj, iar acesta a fost bine echilibrat în Q2 şi Q3. Aştept cu nerăbdare cursa pentru că am demonstrat că suntem consecvenţi şi rapizi. Cred că de data aceasta va fi o cursă bună pentru mine", a precizat pilotul echipei Williams.

Via FIA

Comentarii (5)

  • x_zone
    autorule esti un mare bou, am vazut conferinta de presa de dupa calificari si hamilton a spus ca vettel a fost foarte rapid in Q1 si Q2 si se astepta ca acesta sa se bata cu el la pole, in niciun caz ca vettel nu a fost capabil sa i-l ameninte si mai ales ca nu intelege, Hamilton intelege doar strategia lui si in niciun caz a rivalilor dar tu esti un mare bou si postezi aberatii aici, eu zic sa revii in lumea ta imaginara si cand mai incerci sa postezi ceva aici solicita ajutorul unui translator daca tu nu esti in stare sa percepi corect limba engleza, e ca si cum l-ai face pe vettel incapabil cu textul: Sebastian Vettel nu a fost capabil să-i ameninţe pole position-ul obţinut sâmbătă în Singapore. cu alte cuvinte ma simt nevoit sa repet: esti un mare bou!
    9 15
  • Bravo HAM-sunt fan FERRARI dar cateodata imi place de HAM-sper totusi sa faca ceva bun ALONSO maine:daca il ajuta masina-el poate mai mult dar nu are cu ce in comparatie cu altii! apropo :GrosJan@-sa cauti in timpul cometitiei de F1 pe eurosprt sau alte sporturi-gasesti sigur GOLF sau POLO-muratura!
    3 6
  • Dagoth Ur
    @ x_zone sa inteleg de la tine limpede doar ca"autorul e un mare bou",insa engleza pe care te lauzi ca o "percepi corect"(!!)pare sa te incurce cand incerci sa construiesti fraze elaborate.
    sfat:exprima-te doar in propozitii simple,eventual dezvoltate,si citeste-ti macar textul inainte de a-l posta
    6 2
  • @x-zone
    Mai citeste inca o data articolul. A fost surprins ca in Q1 si Q2 a fost rapid Vettel, dar in Q3 NU. Daca ai urmarit conferinta, omul era surprins .
    3 3
  • GrosJan
    e un circuit care ti se potriveste sau nu. Lui Ham se pare ca-i place aici.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru