Hamilton va testa in NASCAR in luna martie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.02.2011
Lewis Hamilton va avea oportunitatea de a testa o masina de NASCAR luna viitoare pe legendarul circuit de la Watkins Glen.

Fostul campion mondial Lewis Hamilton va participa luna viitoare la un schimb de experienta intre Formula 1 si NASCAR, campionatul nord-american de turisme.

Pilotul echipei McLaren va urca la volanul unui Chevrolet Impala pe circuitul legendar de la Watkins Glen, urmand sa faca o demonstratie la care va participa si Tony Stewart, care concureaza in mod regulat in NASCAR in Sprint Cup. Acesta din urma va avea oportunitatea de a testa capabilitatile unui monopost McLaren de Formula 1 din sezonul 2010.

Schimbul de experienta dintre Hamilton si Stewart vine la numai cateva zile dupa ce mcLaren a confirmat ca va furniza sisteme de injectie pentru competitia NASCAR incepand din sezonul 2012.

Via | McLaren

Comentarii (7)

  • Competitia aia i se potriveste de minune.
    17 11
  • jerryS
    salut
    noi spunem ca NASCAR,este o competitie pentru taranoi si ca nu se pune deloc accentul pe performanta,insa iti trebuia ceva sange in instalatii,atunci cand esti intr-o cursa de 4-5 ore,chiar daca te invarti doar pe un oval.
    9 15
  • hamiltooon
    Nu trebuie sa-si streseze prea mult neuronul in ovalul ala si mai e locul ideal pentru acrosaje si depasiri cu mantinela, pardon parapetu'...
    14 4
  • Alonso
    la sters parapetu ma pricep mai bine eu. Va amintiti Monaco, Spa. Si nici macar nu eram intr-o depasire riscanta. Nuuu, intrai singur si de bunavoie.
    4 5
  • Nu va mai luati aiurea de piloti. Si Alonso si Hamilton sunt foarte buni in ceea ce fac, poate cu un plus demonstrat dealtfel pentru Hamilton. Poate ca va avea o masina cu care sa arate stie sa castige.
    4 4
  • Pe unde ai vazut tu plusul ala in 2010 alonso l-a scos de 2 ori de pe pista pe bietul hami..stai sa vezi in 2011 cum il face de comedie alonso
    3 3
  • Nu ma refeream la anul 2010. Stii tu la care an am facut referire.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru