Hartley confirmă despărţirea de Red Bull Racing

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.07.2010
Brendon Hartley a confirmat că nu mai este pilotul de rezervă al echipei Red Bul Racing după ce a fost exclus din programul de dezvoltare a tinerilor piloţi.

Presa internaţională a dezvăluit în această săptămână ca Brendon Hartley, unul dintre cei doi piloţi de rezervă ai echipei Red Bull racing, şi-a pierdut postul după ce a fost îndepărtat din cadrul programului Red Bull Junior.

Chiar dacă a refuzat să explice motivele care au condus la această decizie, pilotul din Noua Zeelandă a confirmat despărţirea de Red Bull şi susţine că nu renunţă la visul de a concura în Formula 1.

"Visul Formulei 1 este încă acolo şi voi lupta pentru el. Poate că acesta este semnalul de trezire. Ultimul an nu a decurs bine, aşa că o schimbare de mediu ar putea fi bună pentru mine", a declarat Hartley pentru publicaţia Autosport.

Pe lângă atribuţiile de pilot de rezervă, Hartley a concurat până în prezent în Formula Renault 3.5, însă locul său la echipa Tech 1 ar putea fi luat de Jean-Eric Vergne, liderul din competiţia Formula 3 Marea Britanie. În urma îndepărtării lui Hartley, Daniel Ricciardo va rămâne singurul pilot de rezervă al echipei Red Bull Racing.

Via | Autosport

Taguri: Hartley, Red Bull

Comentarii (1)

  • cine se vede in spatele lui hartley?
    da.este omniprezentul miki.tocmai bausera o cafea
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru