Hartley, numit oficial pilot de rezerva la Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.05.2009
Brandon Hartley a fost numit oficial pilotul de rezerve al echipei Red Bull Racing, dupa ce neo-zeelandezul a primit superlicenta de pilot din partea FIA.

Oficialii echipei Red Bull au anuntat la inceputul acestui sezon ca Brandon Hartley va fi pilotul de rezerva al echipei, insa acesta nu a primit la timp superlicenta de pilot din partea FIA.

Din acest motiv, David Coulthard a preluat neoficial aceasta functie, insa forul mondial i-a acordat in cele din urma superlicenta lui Haretley, astfel ca neo-zeelandezul in varsta de numai 19 ani a putut fi confirmat oficial ca pilotul de rezerva al echipei.

"Sunt foarte fericit ca mi s-a acordat superlicenta. Trebuie sa multumesc celor de la Red Bull pentru intregul lor sprijin din 2005, iar acest post reprezinta un nou pas pentru a-mi indeplini obiectivul de a deveni pilot de Formula 1. Stiu ca nu voi beneficia de prea mult timp in cockpit din cauza interzicerii testelor pe parcursul sezonului, dar voi face parte din echipa si voi invata foarte mult", a declarat Hartley.

Hartley a concurat anul trecut in Romania pe circuitul amplasat in jurul Palatului Parlamentului in cadrul competitiei Formula 3 International.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru