Heidfeld negociază cu mai multe echipe pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.09.2011
Nick Heidfeld a dezvăluit că va fi prezent în Singapore pentru a discuta cu mai multe echipe despre un posibil contract pentru sezonul 2012.

Şansele lui Nick Heidfeld de a concura în sezonul următor al Formulei 1 au scăzut dramatic după ce a fost concediat de Renault pe fondul rezultatelor mai puţin satisfăcătoare, însă germanul nu renunţă la ambiţia de a-şi continua cariera în Marele Circ.

Creditat cu şanse să ajungă în Campionatul German de Turisme (DTM), pilotul a dezvăluit că va negocia cu mai multe echipe de Formula 1 în cadrul unei vizite pe care o va face în paddock-ul din Singapore la sfârşitul acestei săptămâni.

"Weekendul următor voi fi în Singapore pentru a vorbi cu unele echipe despre 2012 şi voi încerca să obţin un loc bun în Formula 1. DTM este o competiţie de motorsport de înalt nivel, dar principala mea ţintă pentru 2012 rămâne în continuare Formula 1", a declarat germanul în cadrul unui comunicat de presă.

Heidfeld a refuzat să dezvăluie numele echipelor cu care va purta negocierile, însă opţiunile sale sunt extrem de limitate, în condiţiile în care aproape toate team-urile îşi vor păstra actualele linii de piloţi.

Presa a speculat că Heidfeld are şanse mari să evolueze în DTM datorită faptului că BMW, constructorul care l-a sprijinit în mare oparte a carierei, va participa în această competiţie de anul viitor.

Via | Nick Heidfed

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru