Honda, in criza de timp pentru a gasi un cumparator

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.01.2009
Honda este in criza de timp pentru a gasi un cumparator pentru echipa, intrucat au mai ramas numai opt saptamani pana la prima cursa a sezonului 2009.

Desi au existat numeroase speculatii privind numele posibilelor parti interesate, situatia echipei Honda Racing pare sa stagneze in acest moment cu numai doua luni inainte de startul oficial al sezonului, programat pentru 27 martie la Melbourne.

Principala problema a sefului Ross Brawn este legata de faptul ca echipa va avea nevoie de cel putin 6 saptamani pentru a adapta viitorul motor utilizat la monopost, intrucat Honda nu va furniza unitati dupa retragerea din competitie.

Honda Racing a fost inclusa in calendarul oficial al campionatului, insa in prezent nu se cunoaste foarte exact ce se va intampla in cazul in care echipa nu va fi cumparata.

Intr-o situatie delicata se afla si Jenson Button, a carui singura speranta se mai leaga de Toro Rosso, in cazul in care Honda nu va participa in sezonul 2009. Coechipierul sau din sezonul 2008, Rubens Barrichello, isi va agata probabil casca in cui in cazul in care Honda Racingnu va fi prezenta pe grila de start de la Melbourne.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru