Honda, pregatita sa concureze in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.02.2009
Honda Racing se pregateste intens sa ia startul in sezonul 2009 al Formulei, potrivit unor surse apropiate echipei citate de BBC Sport.

In ciuda faptului ca Honda a anuntat luni ca nu exista niciun cumparator serios pentru echipa, in ultimele zile au aparut mai multe speculatii potrivit carora echipa va testa in luna martie la Jerez si/sau Barcelona.

In plus, anumite surse din cadrul echipei au dezvaluit pentru BBC Sport ca echipa se pregateste intens pentru prima cursa a sezonului de la Melbourne.

"Muncim ca si cum am merge la Melbourne", a declarat sursa pentru BBC Sport. "Situatia este in ultimul stadiu de cumparare al unei case cand contractele sunt semnate si totul se rezuma la avocati. (Ross Brawn le-a spus angajatilor ca) totul este bine si ca lucrurile merg inainte".

Cu toate acestea, BBC Sport sustine ca in acest moment este incert cine va prelua echipa in cele din urma, desi cea mai probabila varianta este reprezentata de grupul condus de Ross Brawn si Nick Fry. Contrar speculatiilor anterioare, BBC Sport sustine ca Honda nu a luat inca nicio decizie in privinta viitorului coechipier al lui Jenson Button, principalii candidati fiind Rubens Barrichello si Bruno Senna.

Sursa din cadrul echipei a adaugat ca Honda va participa la testele de la Jerez de la inceputul lunii martie numai daca va ajunge la o intelegere clara cu Mercedes pentru ca germanii sa furnizeze motoare in 2009.

"In niciun caz nu vom participa la teste fara o intelegere in privinta motoarelor. Daca mergem la Jerez, inseamna ca intelegerea este parafata", a adaugat sursa, care a mai precizat ca nu se stie inca daca Honda va face un anunt oficial in acest sens inainte de sesiunea de teste.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru