Horner: "A fost un an fenomenal pentru Red Bull"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.10.2011
Christian Horner consideră că performanţa prin care Red Bull şi-a păstrat ambele titluri cucerite anul trecut este "fenomenală".

Într-un interval de numai şapte zile, Red Bull Racing a cucerit ambele titluri mondiale: Sebastian Vettel după victoria de la Suzuka, iar echipa austriacă după succesul germanului din Coreea de Sud, la care s-a adăugat şi locul trei obţinut de Mark Webber.

Red Bull a intrat astfel în clubul select al echipelor care reuşesc să-şi apere titlurile mondiale, iar Christian Horner a catalogat sezonul 2011 drept "fenomenal" pentru echipa pe care o conduce.

"Este fenomenal pentru echipă şi pentru fiecare membru al echipei Red Bull Racing, al Red Bull Technology şi pentru toată lumea care lucrează la Red Bull. Sunt sigur că a fost o zi specială pentru Dietrich Mateschitz (n.r - patronul Red Bull) să-şi vadă echipa cum îşi apără titlul constructorilor, după ce săptămână trecută a reţinut şi titlului piloţilor."

"Asta ne reface după anul trecut şi după dezamăgirile de aici (n.r - Vettel a abandonat în Coreea în 2010) şi până la urmă a fost o cursă fantastică.

Este o zi de care fiecare membru al echipei ar trebui să fie foarte mândru. Aş vrea să mulţumesc în special celor de la Red Bull, furnizorului nostru de motoare Renault şi tuturor partenerilor care ne-au permis să obţinem acest rezultat fantastic", a declarat britanicul.

Via | ESPNF1

Comentarii (2)

  • @Horner
    We need to maintain the GAP........
    0 4
  • n-as prea crede
    2012 v-a fi diferit si lung deopotriva. nu cred ca red bull vor reusi tripla. mclaren si ferrari vor fi un obstacol greu in 2012. ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru