Horner anticipează o revenire de formă pentru Webber

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.01.2012
Christian Horner consideră că Mark Webber va obţine rezultate mult mai bune în sezonul 2012 comparativ cu anul trecut.

După ce în sezonul 2010 a luptat pentru titlul mondial alături de Sebastian Vettel, Jenson Button şi Lewis Hamilton până în penultima etapă, Mark Webber a înregistrat un regres major anul trecut.

Principala cauză a fost adaptarea lentă la noile specificaţii de pneuri oferite de Pirelli, motiv pentru care australianul a fost învins de coechipierul său de la Red Bull, care a dominat sezonul, iar în 15 dintre cele 19 curse a terminat cel mult pe locul trei.

Cu toate acestea, Christian Horner, şeful echipei Red Bull, anticipează un reviriment din partea lui Webber în sezonul care va începe în lună martie.

"Este foarte dificil să lupţi împotriva unui pilot de calibrul lui Vettel şi să fii măsurat cu cineva aflat la standardul său. Webber a avut un început dificil de an, dar s-a adaptat şi a muncit din greu pentru a înţelege în mod special pneurile. Iar performanţele sale au crescut pe parcursul anului şi a fost grozav să-l vedem câştigând ultima cursă din Brazilia.

S-a antrenat din greu în această iarnă, iar entuziasmul său a întinerit. Cred că 2012 poate fi un an foarte bun pentru Webber", a declarat britanicul.

De asemenea, Horner a reiterat faptul că Vettel şi Webber formează un cuplu foarte bun pentru Red Bull, în ciuda diferenţei de vârstă şi a stilurilor diferite de pilotaj ale celor doi.

"Pentru noi este o pereche grozavă. Sigur, există o diferenţă de 10 ani între cei doi, aşa că se află în stadii diferite ale carierelor, dar se împing de la spate unul pe altul şi cred că scot tot ce este mai bun unul de la celălalt", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (3)

  • Horner
    come on, pure nonsense .
    3 4
  • Horner
    e un bun manager. In concluzie una spune si alta gandeste.
    11 1
  • mobius
    eufemistic vorbind este gretos
    Ipocrizie si diversiune si asta pentru ca in momentul de fata nu au pentru Vettel un coechipier la fel de bun profesional, ca Webber dar in acelasi timp la fel de supus, dat fiind "stadiul diferit al carierei". Repet ce am mai spus, abea astept ca Webber sa-si scrie memoriile.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru