Horner: "Red Bull trebuie să îmbunătăţească monopostul pentru 2013"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner consideră că Red Bull trebuie să îmbunătăţească în continuare monopostul pentru a rămâne în fruntea Formulei 1 şi în sezonul următor.

Red Bull Racing a câştigat ambele titluri mondiale în ultimele trei sezoane şi va fi considerată principala favorită la victorie şi în sezonul următor, însă şeful Christian Horner avertizează că echipa trebuie să înregistreze noi progrese. În opinia britanicului, acest lucru este esenţial pentru ca Red Bull să rămână în fruntea Formulei 1 şi în sezonul următor.

"Inevitabil, ne concentrăm pe sezonul 2013. Ce pot să spun este că avem o fundaţie solidă. Chiar dacă am merge cu acest monopost la prima cursă de anul viitor ar fi un bun punct de plecare. Dar Formula 1 nu stă pe loc şi trebuie să evoluăm, trebuie să îmbunătăţim şi toată lumea din echipa ştie asta. Vrem să îmbunătăţim anul viitor în acelaşi mod în care am făcut-o şi în ultimii trei ani", a declarat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Horner consideră că Red Bull a avut ceva în plus de învăţat în acest sezon, când spre deosebire de 2011 a fost nevoită să vină din urmă după un debut mai puţin prolific pentru a-şi adjudeca cele două titluri.

"Devine mai greu, nicidată nu este mai uşor.

Cu siguranţă acest an a fost cel mai greu dintre cele trei şi a trebuit să arătăm puterea reală a caracterului echipei noastre de a reveni în special în clasamentul piloţilor, dar şi în campionatul constructorilor", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (4)

  • din suflet va doresc sa pierdeti.
    18 13
  • Andras
    Sunt fan Ferrari dar cu regret, cred ca vor domina si la anul. Si nu din cauza lui Vettel, pilotul conteaza prea putin acolo, Newey face diferenta. Daca ar fi lasat Webber ar putea fi urmatorul campion mondial insa cineva vrea sa fie altfel. Din 2014 sper ca aceasta echipa sa se piarda iremediabil in neantul mijlocului de pluton.
    2 1
  • "Vrem să îmbunătăţim anul viitor în acelaşi mod în care am făcut-o şi în ultimii trei ani"
    Tot prin jocuri de culise si incalcarea regulamentului ? Multumesc asa ceva nu doresc !
    Jucati cinstit si veti fi apreciati. Insa daca jucati cinstit nu castigati. Nu-i asa ?
    14 11
  • "Everybody lies" - filozofia lui House se poate aplica si aici!
    Le-a restrans "terenul de joaca" si automat trebuie sa caute... cai alternative. Si asta este valabila pentru toata lumea.
    In momentul cand ai ingineri mai pregatiti si mai bine platiti decat are FIA, este normal sa incerci (si uneori sa reusesti) sa gasesti o cale foarte la limita, dar in acelasi timp legala.
    Care este problema?Ca au un inginer de geniu? Se va termina si cu inspiratia lui AN. Ce trebuia sa se intample in anii 2000 cand tripleta de aur domina mult mai autoritar F1 decat o face Red Bull acum?
    Parerea mea este ca toti triseaza, ideea este cand o fac? Daca este mai la inceputul sezonului, le iese totul (Red Bull) pentru ca vor progresa in directia aia, daca ofera rezultate. Daca nu le-a iesit mai nimic, cum este cazul Ferrari, atunci vedem manevre de genul sigiliilor desfacute de la cutiile de viteza. Si asta este doar ce vedem noi din fotoliu. In cazul celor de la Ferrari, a fost chiar nesimtire si poate ca Enzo de acolo de sus ii dezaproba, dar este treaba lor.
    SPor!
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru