Horner sugereaza o strategie agresiva pentru Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 18.04.2009
Christian Horner a sugerat ca pole positionul lui Sebastian Vettel de la Shanghai se datoreaza unei strategii agresive menita sa aduca performante excelente.

Red Bull Racing a reusit primul pole position din istorie, dupa ce Sebastian Vettel a stabilit timpul de referinta in calificarile pentru Marele Premiu al Chinei din acest weekend. In plus, Mark Webber a completat performanta echipei austriece, terminand calificarile pe locul 3.

Referindu-se la aceste performante, seful echipei Red Bull, Christian Horner, a sugerat ca cei doi piloti au avut foarte putin combustibil in rezervor, tocmai pentru a obtine un rezultat excelent.

"Vettel si monopostul au fost in forma pe tot parcursul weekendului. Si Webber a fost foarte, foarte rapid. Am avut o strategie agresiva pentru calificari, am mers pe aceasta cale si a meritat", a declarat britanicul pentru postul de televiziune BBC.

In ciuda rezultatelor obtinute, Hoerner ramane precaut inaintea cursei de duminica, anticipand ca Brawn GP, ai carei piloti vor pleca de pe locurile 4 si 5, vor reprezenta principalul pericol pentru Red Bull.

"Gestionarea pneurilor va fi cruciala in cursa de maine, dar suntem in cea mai buna pozitie pentru a face asta.

Evident, cei de la Brawn GP sunt in continuare foarte rapizi. Nu stim care este strategia lor. Dar masina noastra a fost rapida aici tot weekendul si pilotii nostri au fost foarte multumiti de stabilitate. Locurile 1 si 3 reprezinta un rezultat excelent pentru echipa", a adaugat Horner.

Marele Premiu al Chinei va avea loc duminica cu incepere de la ora 10:00 (ora Romaniei).

Via | Autosport

Taguri: Hoerner, Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru