Horner: "Vrem să păstrăm trofeele în vitrină"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.02.2012
Christian Horner îşi avertizează rivalii că Red Bull Racing este pregătită să-şi apere trofeele cucerite în ultimii doi ani.

Adrian Newey şi Sebastian Vettel au demonstrat o prudenţă majoră în declaraţii cu ocazia lansaruii noului monopost, considerând că lupta pentru titlu va fi una mult mai echilibrată pe fondul schimbării regulamentului tehnic.

Totuşi, şeful Christian Horner priveşte situaţia cu mai mult optimism şi este încrezător în abilităţile echipei de a obţine titlurile mondiale pentru al treilea sezon consecutiv.

"Obiectivele echipei sunt foarte simple: să încercăm să ne apărăm ambele titluri în maniera în care le-am obţinut. Evident, când ai obţinut ceea ce ai, în special în 2011, am setat un standard foarte înalt. Dar intotdeana vrem să îmbunătăţim. Nu putem controla ce fac oponenţii noştri, mai ales că avem rivali formidabili, dar ne putem concentra pe noi înşine şi numai când vom ajunge la Melbourne vom şti cu adevărat unde suntem în comparaţie cu rivalii noştri."

"Cu siguranţă nu subestimăm calitatea oponenţilor noştri, dar mergem în 2012 cu multă determinare pentru a păstra cele două trofee în vitrina", a declarat britanicul pentru site-ul oficial al echipei Red Bull Racing.

Via | Red Bull Racing

Taguri: Horner, Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru