HRT anticipează progrese în China

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.04.2012
HRT consideră că va înregistra progrese în cursa de la Shanghai datorită unui set de update-uri, însă echipa evită să-şi stabilească ca obiectiv să lupte cu rivalii de la Marussia.

La fel ca şi în ultimele două sezoane, HRT a avut un debut dezamăgitor de sezon, în care nu a reuşit să se califice pentru cursa de la Melbourne, însă a terminat cu ambele monoposturi în Malaysia.

Spaniolii susţin însă că pauza de trei săptămâni a fost fructificată la maxim şi că echipa este într-o poziţie semnificativ mai bună decât în Malaysia.

"Startul sezonului a fost foarte complicat pentru că eram în urmă în raport cu celelalte echipe. A trebuit să depunem eforturi colosale pentru a fi capabili să ajungem pe circuit în Australia şi să îmbunătăţim performanţa în Malaysia după numai o săptămână. Mai avem multe de făcut pentru a îmbunătăţi la nivelul la care ar trebui să fim, dar în aceste ultime două săptămâni am avut mai mult timp pentru a analiza datele, a ne pregăti şi a ne reîncărca bateriile. Prin urmare, sunt încrezător că sosim în China într-o situaţie mult mai bună", a declarat Luiz Perez-Sala, şeful echipei spaniole.

Cu toate acestea, oficialul a refuzat să stabilească un obiectiv clar pentru echipa în Marele Premiu al Chinei, în ciuda unor update-uri pregătite pentru finalul acestei săptămâni.

"Nu trebuie să uităm că monopostul F112 face abia primii paşi şi trebuie să progresăm fără oprire.

În Shanghai vom avea unele mici update-uri pentru optimizarea ventilaţiei şi aerodinamicii, iar obiectivul pentru acest weekend este să verificăm dacă aceste ajustări funcţionează. Trebuie să obţinem mai mult de la monopost, dar să îmbunătăţim şi munca în echipă şi determinarea", a mai precizat el.

Via | HRT

Taguri: China, HRT

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru