HRT: "Monopostul este la doar 50% din potenţial"

de Daniel Popescu
Joi, 09.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
HRT consideră că monopostul cu care concurează în prezent şi-a atins doar 50% din potenţial. Echipa va introduce un nou update în Singapore.

Esential 15 este cea mai buna clasare a echipei HRT in sezonul 2012 (Narain Karthikeyan, Monaco)
HRT a continuat şi în acest sezon să fie cea mai slabă echipă din Formula 1 pentru al treilea an consecutiv. Totuşi, echipa a dat semne de progres şi a reuşit în unele curse să lupte de la egal la egal cu rivalii de la Marussia, iar şeful Luis Perez-Sala consideră că spaniolii au atins doar jumătate din potenţialul real al monopostului.

"Monopostul a oferit rezultate bune. Are o bază solidă şi aceasta este cea mai bună calitate a acestuia. Este fiabil, cu o bună rezistenţă mecanică şi oferă numeroase posibilităţi de dezvoltare. Aş spune că suntem la 50% din potenţial şi că putem extrage şi celelalte 50 de procente, în special în privinţa aerodinamicii", a declarat el pentru site-ul oficial HRT.

Cele mai multe echipe pregătesc noi update-uri pentru Marele Premiu al Belgiei, prima cursă de după pauză de vara, însă HRT va aduce următoarele îmbunatăţiri abia în Singapore, la finalul lunii septembrie.

"Avem câteva update-uri pregătite pentru Marele Premiu al statului Singapore.

Ca echipă mică, nu ne permitem upgrade-uri mici la două sau trei curse, întrucât costurile unui upgrade sau cele pentru realizarea unei componente de mici dimensiuni sunt foarte ridicate", a mai precizat el.

Via HRT

Comentarii (2)

  • Inseamna ca daca mai imbunatatesc 50% se vor bate cu F India si Williams. Vise!!
    6 1
  • La o privire de ansamblu seamana mai mult cu un monopost de F2...asa ca 50% din 0 inseamna...doar nimic :))))) !
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru