Hulkenberg: "Haas, una dintre opţiunile pentru 2016"

de Daniel Popescu
Vineri, 21.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg susţine că Haas este una dintre opţiunile sale pentru sezonul 2016, însă o decizie finală depinde de restul echipelor care au locuri disponibile.

Evident, locul respectiv este luat, dar mai sunt câteva opţiuni bune şi sunt încrezător că voi fi aici într-un monopost bun.

Nico Hulkenberg
Pilot Force India
Alături de Valtteri Bottas, Nico Hulkenberg a fost unul dintre piloţii creditaţi cu şanse să-l înlocuiască pe Kimi Raikkonen la Ferrari, însă Scuderia a optat să-i prelungească contractul finlandezului.

Pilotul echipei Force India afirmă că anticipa această soluţie şi susţine că are o serie de opţiuni pentru sezonul 2016, însă a evitat să nominalizeze despre ce echipe este vorba.

"Nu este tocmai o surpriză, pentru că ştiam şi vedeam că asta se întâmplă. Aşa că dacă nu ai aşteptări nu poţi fi dezamăgit. Mă aşteptam la asta. Evident, locul respectiv este luat, dar mai sunt câteva opţiuni bune şi sunt încrezător că voi fi aici într-un monopost bun", a declarat germanul.

În prezent, Williams este singura echipă mai bine plasată decât Force India care nu şi-a definitivat linia de piloţi pentru sezonul următor, însă Hulkenberg afirmă că una dintre opţiuni este şi Haas, care va debuta în 2016 şi care şi-a manifestat deja interesul pentru pilotul german.

"Depinde ce opţiuni ai şi cât de multe sunt.

Aceasta este perioada anului în care vorbeşti cu toată lumea şi analizezi opţiunile pe care le ai, pui lucrurile în ordine şi iei o decizie la momentul potrivit. În acest moment lucrez în linişte şi pregătesc totul", a adăugat el.

După primele 10 curse ale sezonului, Hulkenberg ocupă locul nouă în clasamentul general cu 24 de puncte.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru