Hulkenberg nu-şi face iluzii: "Locul patru nu-mi garantează viitorul în F1"

de Daniel Popescu
Luni, 07.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg nu crede că locul patru obţinut într-o manieră impresionantă în Coreea de Sud va avea un impact semnificativ asupra viitorului său în Formula 1.

Esential 4 este cel mai bun rezultat obtinut de Hulkenberg in Formula 1
Nico Hulkenberg şi-a egalat în Coreea de Sud cel mai bun rezultat din carieră, după ce a terminat cursa pe locul patru. Pilotul echipei Sauber a avut un start excelent în care i-a depăşit pe Felipe Massa şi Fernando Alonso, iar în finalul cursei a rezistat unui atac exercitat de Lewis Hamilton.

Germanul a admis că a fost luat prin surprindere de această performanţă şi că în mod normal un monopost Sauber nu ar fi trebuit să fie în faţa unor monoposturi precum Mercedes sau Ferrari.

"Nu ar trebui să fim în faţa unor astfel de monoposturi, dar am reuşit pentru că am dat totul împreună şi am fost rapizi în punctele importante ale circuitului. Nu ne aşteptam la asta şi încercam să ne apărăm în faţa celor de la McLaren, mai ales că ştiam că vor veni din spate şi Kimi Raikkonen, şi Red Bull. Dar am avut o oportunitate şi am profitat de ea", a declarat el.

Oamenii nu se vor răzgândi datorită unei singure curse.

Nico Hulkenberg
Pilot Sauber
Hulkenberg nu are încă un contract pentru sezonul 2014 al Formulei 1, însă este considerat principalul favorit să semneze cu Lotus.
În plus, el candidează şi pentru un loc la Force India, însă germanul nu crede că rezultatul obţinut în Coreea de Sud va avea un impact asupra negocierilor pentru 2014.

"Rezultatele bune sunt binevenite întotdeauna. Nu pot să fac mai mult decât să le ofer managerilor de echipă un imbold să se gândească mai mult. Dar oamenii nu se vor răzgândi datorită unei singure curse. Viitorul se va rezolva. A fost o performanţă bună, un efort de echipa grozav", a adăugat el.

Comentarii (1)

  • Dupa parerea mea , Coreea de Sud a fost cea dea doua cursa superba facuta de Hulkenberg dupa cursa din Brazilia din 2012 unde a avut ghinion .... BRAVO Hulkenberg!!!!!
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru