Hulkenberg: "Singapore, cea mai dură cursă a sezonului"

de Daniel Popescu
Luni, 17.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg consideră că etapa programată în Singapore este cea mai dificilă din calendarul competiţional din cauza numărului de viraje şi a celor aproape două ore petrecute pe pistă.

Marele Premiu al statului Singapore este singura etapă din calendarul Formulei 1 care se desfăşoară în nocturnă, însă pentru Nico Hulkenberg provocarea este dată de configuraţia circuitului.

Întrucât este unul dintre cele mai lente circuite din calendar şi are nu mai puţin de 23 de viraje, cursa durează întotdeauna aproape două ore, astfel că piloţii se simt extenuaţi de efortul fizic pe care trebuie să îl depună.

"Pentru mine, Singapore este cea mai dificilă cursă a anului, atât fizic, cât şi mental. Cred că asta se întâmplă pentru că există 23 de viraje pe circuit şi este una dintre cele mai lungi curse ale anului, întotdeauna aproape de limita de două ore. În mod cert simţi asta după cursă din cauza temperaturilor ridicate şi a umidităţii", a declarat germanul.

Urmareste Automarket
În schimb, coechipierul său Paul di Resta proveste cu încredere spre cursa şi speră să obţină un rezultat pozitiv în cursa de duminică.

"Am avut o cursă bună anul trecut şi am văzut deja că monopostul a fost puternic pe un circuit stradal în acest an.

Aşa că sper să mergem acolo să optimizăm monopostul şi să câştigăm puncte bune. Cred că este un circuit de care toată lumea se bucură şi este o cursă interesantă datorită programării neobişnuite", a precizat scoţianul.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru