Hulkenberg va testa pentru Sauber la Silverstone

de Daniel Popescu
Vineri, 12.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a anunţat vineri că va miza şi pe serviciile lui Nico Hulkenberg în sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi de la Silverstone.

Nico Hulkenberg va avea la dispoziţie o jumătate de zi pentru a se acomoda cu noile pneuri pe care Pirelli le va furniza începând cu Marele Premiu al Ungariei.

Germanul va urca în cockpitul monopostului Sauber în după-amiaza celei de-a două zile de evaluare din cadrul sesiunii de teste dedicate tinerilor piloţi din perioada 17-19 iulie. Înaintea lui va concura pilotul de rezervă Robin Frijns, în timp ce ultima zi a fost rezervată pentru Kimiya Sato, care cu această ocazie va debuta în Formula 1.

Intre timp, Jean-Eric Vergne a dezvăluit că va testa la Silverstone pentru Toro Rosso alături de coechipierul său Daniel Ricciardo, chiar dacă echipa nu a făcut încă un anunţ oficial pe acest subiect.

"Testul de la Silverstone va fi primul meu angajament în calendar. Ar trebui să particip şi eu şi Ricciardo, chiar dacă echipa nu a stabilit încă programul exact. Sper să găsesc răspunsuri în privinţa noilor pneuri Pirelli, pentru că va fi interesant să vedem cum funcţionează", a declarat el.

Lotus a anunţat de asemenea că va miza pe serviciile lui Kimi Raikkonen, în timp ce Marussia este cealaltă echipă care a confirmat programul pentru testele de la Silverstone.

Via Sauber, AutoHebdo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru