Infiniti devine partener tehnic pe termen lung pentru Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 16.10.2011
Red Bull Racing a anunţat prelungirea pe termen lung a colaborării cu Infiniti, divizia de lux a constructorului Nissan, care va deveni partener tehnic.

Infiniti a devenit la începutul acestui an sponsor al echipei Red Bull Racing, logo-ul diviziei de lux a constructorului japonez Nissan făcându-şi apariţia pe aripa spate a monopostului RB7.

Întrucât colaborarea a decurs mai bine decât aşteptările clor două părţi, Red Bull şi Infiniti au decis să prelungească pe termen lung parteneriatul, care acum se va transforma într-unul tehnic.

Campioana mondială nu a explicat concret în ce sens va colabora cu Infiniti din punct de vedere tehnic, însă cert este că, începând de anul viitor, logo-ul companiei va fi mult mai proeminent: va apărea atât pe părţile laterale ale şasiului şi deasupra cockpitului, cât şi pe combinezoanele piloţilor şi echipamentul echipei.

Infiniti este divizia de lux a constructorului Nissan, care este implicat într-o alianţă cu francezii de la Renault, furnizorul de motoare al echipei Red Bull Racing. De altfel, există speculaţii conform cărora contravaloarea motoarelor furnizate de Renault pentru Red Bull în 2011 a fost achitată chiar de Infiniti ca parte a contractului de sponsorizare.

În plus, Red Bull Racing şi-a prelungit contractul cu Renault pentru furnizarea motoarelor până în 2016 şi este considerată în prezent echipa de uzină a constructorului francez.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru