Inginerul de cursă al lui Raikkonen va colabora cu Webber în 2013

de Daniel Popescu
Joi, 17.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a anunţat că Simon Rennie, inginerul de cursă al lui Kimi Raikkonen în sezonul trecut, va fi mâna dreaptă a lui Mark Webber în 2013.

Red Bull şi Lotus au efectuat în această săptămână un important schimb de ingineri. Campioana mondială a dezvăluit joi că Mark Webber va avea un nou inginer de cursă începând din acest sezon, în persoana lui Simon Rennie.

Transferul este unul de calibru în condiţiile în care acesta a îndeplinit rolul de inginer de cursa al lui Kimi Raikkonen în sezonul precedent.

Între timp, Ciaron Pilbeam, inginerul de cursă al lui Webber până la finalul sezonului trecut, va pleca la Lotus, acolo unde va avea rolul de şef al echipei de ingineri.

Urmareste Automarket
"Putem să confirmăm că Ciaron Pilbeam a părăsit echipa pentru o nouă poziţie la Lotus.
Ne bucurăm să-l primim pe Simon Rennie la Red Bull Racing, unde va fi inginerul de cursă al lui Mark Webber"
, precizează Red Bull Racing într-un comunicat de presă.

Lotus nu a confirmat încă schimbul de ingineri şi nu a anunţat cine va fi noul inginer de cursă al lui Raikkonen în sezonul care va începe în lună martie. Un anunţ oficial este însă aşteptat în următoarele săptămâni, întrucât prima sesiune de teste a noului sezon va începe în 5 februarie pe circuitul de la Jerez.

Via Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru