Inscrie-te acum in F1 CHAMP 2009!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.03.2009
Cea de-a treia editie a concursului F1 CHAMP debuteaza astazi pe Automarket odata cu inceprea perioadei de inscrieri.

Asteptarea a luat sfarsit! La exact patru luni de la finalul editiei precedente, Automarket va invita sa va inscrieti in F1 CHAMP 2009 pentru un nou sezon palpitant in Formula 1.

La fel ca si in anii precedenti, punctarea stirilor va reprezenta unul dintre pilonii de referinta ai concursului, concurentii avand misiunea de a fi permanent la curent cu ultimele informatii si noutati din lumea Formulei 1.

Unul dintre subiectele cele mai intens dezbatute pe parcursul celor doi ani de concurs a fost modul de punctare a stirilor, iar F1 CHAMP 2009 vine cu o premiera in acest sens: grila pe baza careia sa puncteaza toate stirile din concurs va fi facuta publica si va putea fi accesata permanant pe toata durata de desfasurare a F1 CHAMP 2009. In acest mod, organizatorii F1 CHAMP isi propun sa organizeze un concurs mult mai transparent, userii avand posibilitatea de a determina modul in care s-au punctat stirile.

Schimbarea regulamentului sportiv pentru sezonul 2009 al Formulei 1 a dus inevitabil si la cateva modificari in structura de baza a concursului F1 CHAMP.

Astfel, in urma interzicerii testelor din timpul sezonului, organizatorii concursului au decis eliminarea pilotilor de teste din F1 CHAMP 2009. Aceasta hotarare a fost luata ca urmare a preconizatei reduceri a numarului de stiri in care vor fi implicati pilotii de teste, insa in acelasi timp vine si pentru a usura alegerea userilor in ceea ce priveste itemii selectionati in echipe.

De asemenea, s-au efectuat modificari minore in ceea ce priveste modul de punctare a evenimentelor oficiale,acestea fiind disponibile in cadrul regulamentului oficial.

Impartirea itemilor de concurs pe grupe valorice si posibilitatea de a efectua o singura schimbare de item pe zi pentru fiecare grupa valorica raman valabile si in F1 CHAMP 2009, la fel ca si disponibilitatea modului de pariuri introdus in F1 CHAMP 2008.

Pe langa toate aceste modificari de ordin tehnic, interactivitatea dintre organizatori si concurenti va creste fata de editiile anterioare prin intermediul unor materiale despre lupta din clasamentul F1 CHAMP, dar si prin interviuri cu castigatorii, in masura in care acestia din urma isi vor manifesta disponibilitatea.

CLICK AICI pentru a te inscrie in F1 CHAMP 2009.

Comentarii (25)

  • (ADY)
    bafta tuturor
    0 0
  • F1 Champ
    M-am inscris aproximativ acum 10 min. :D Asteptam cu mare interes toate noutatile pe care stiu ca le-ati pregatit pt a face acest concurs mai interactiv decat in sezoanele trecute :) P.S. Multa bafta tuturor!
    0 0
  • Premii
    F1 Champ 2009 ...cred ca e o greseala acolo pt ca deja stim cine merge in Turcia in 2009. Dar probabil ca sistemul e inca in probe si se rezolva si aceste "mici" detalii.
    0 0
  • retusuri la regulament...
    Succes in noua "conflagratie" 2009 ! In acest al treilea an sa speram ca va fi un concurs interesant si spectaculos mai ales in privinta noilor reguli.
    Am o observatie de facut administratorilor: s-au strecurat mici greseli la acordarea premiilor (ma refer la locul 1).
    Toate cele bune !
    0 0
  • OLLLEEEEEEE
    Vai deabia astept sa inceapa sezonul de F1.....viatza mea e degeaba fara formula 1 sambata si duminica :D
    0 0
  • premiu...
    La prezentarea premiilor Autovot 2009, am observat ca s-au oferit castigatorilor sectiunilor si cate o placheta cu locul obtinut. Ar fi extraordinar (chiar si cu aceasta criza...) daca s-ar putea realiza niste "medalii" pe care sa le poata obtine castigatorii de etapa, pe langa sumele in bani oferite. Pentru impatimatii de formula 1, aceste "suveniruri" ar fi deosebite ... ar sta frumos inttr-o vitrina de premii...la fel ca pilotii autentici ! La intalnirea castigatorilor de anul trecut i-am facut aceasta propunere lui Mircea...poate ca se va realiza...!
    0 0
  • forumul F1Champ...
    Si bineinteles sa nu uitati sa readuceti forumul, vom avea nevoie de el !
    0 0
  • @ally_great
    Premiile pentru F1 CHAMP 2009 nu au fost inca definitivate si vor fi anuntate in scurt timp.
    0 0
  • @bursuc18
    Forumul va fi relansat in scurt timp intr-o noua forma. Referitor la presii, vezi dte rog comentariul meu de mai sus.
    0 0
  • OK...
    ...m-am inscris, dar eu nu gasesc butonul "echipa mea". Inca nu e disponibila accesarea ei? Pana cand?
    0 0
  • @marianescu
    In stanga exista meniul F1 CHAMP :)
    0 0
  • bafta
    bafta tuturor si rezultat macar ca anul trecut !
    0 0
  • F1 Champ 2009
    Am citit in noul regulament ca prima etapa incepe efectiv pe 16 martie si doar atunci va incepe punctarea stirilor.
    Am inteles corect?
    0 0
  • @WestMclaren
    Ai inteles foarte bine.
    0 0
  • merci Daniel...
    ...nu l-am vazut de nas! ;o)
    0 0
  • F1 CHAMP 2009
    Dragi producatori ai concursului as vrea sa stiu daca concursul din acest an este facut si pentru cei care indragesc acest sport (F1) sau este facut pentru aceia care nu fac decat sa urmareasca stirile de pe alte site-uri - care furnizeaza mai rapid stirile - sa schimbe echipa si sa acumuleze cat mai multe puncte. Pentru ca in acest caz pentru primii nu este decat o pierdere de timp
    0 0
  • F1 CHAMP 2009 pt marian06
    ,,,INFORMATIA E VITALA'''`un user informat are de unde alege configuratia ,zilnica pt a isi face o strategie pt wekend -ul Marelui Circ.Un fan daca doar priveste o cursa ,sau are ceva ideii nu e de ajuns tre sa fie conectat ,la tot ce sa intampla zilnic in Formula1.antreneazate pana in 16....Crezi ca rezisti???
    0 0
  • doar un pilot...
    De ce un singur pilot pt echipa?!!??.....
    0 0
  • Propunere
    As propune sa mergeti in paralel si cu "lasa-i fara replica"...nu neaparat cu premii dar cu imagini dupa cursa sa ne mai amuzam si noi:)
    0 0
  • parerea mea
    in loc sa aveti peste 50000 de utilizatori diferiti preferati sa aveti 4000 dar mai multe accesari zilnice ca sa nu mai vb ca vor ramane vreo 200 mai tarziu strategia e gresita dupa mine dar ma rog poate sunt eu subiectiv a ti spus ca se vor mai schimba lucrurile dar se pare ca au fost doar vorbe
    0 0
  • @marian06
    F1 Champ se adreseaza tuturor fanilor Formulei 1. Iar din punctul meu de vedere orice fan al Formulei 1 urmareste si ultimele stiri, nu numai calificarile si cursa de duminica.
    0 0
  • @bogdanovici58
    lasa-i fara replica nu va continua, dar in fiecare weekend de cursa veti gasi galerii foto complete, prin acestea urmand sa fie si fotografii de timpul celor din acest concurs.
    0 0
  • abc2
    Tot ceea ce ne-am propus pentru F1 Champ 2009 a fost indeplinit: grila de punctare va deveni publica, iar pilotii de teste au fost eliminati. Nu imi amintesc sa fi promis ceva si sa nu fi indeplinit.
    0 0
  • premii anul trecut
    Inca nu am primit cele doua tricouri pe care leam castigat anul trecut, unul pentru un loc intre primii 10 in una din cele 20 de etape iar al doilea pentru locul 11 in clasamentul general.
    0 0
  • F1 CHAMP 2009
    Si totusi care este meritul unui "oarecare" care acceseaza GPUpdate sau F1 Live sau Pitpass si imediat schimba echipa ca sa acumuleze puncte - si ma indoiesc ca multi si inteleg stirile .... oricum pentru cei care vor sa inteleaga ceva din acest fenomen sa incerce STATS F1 mi se pare destul de bunicel. Si mai cred ca ar fi bine sa luati ca model primul concurs de acest gen din Romania: SUPER FORMULA 1 - cata "informatie" acumulasera asanumitul Bruno_Senna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru