Întâlnire de urgenţă între FIA şi echipe privind regulamentul tehnic

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 09.07.2011
Reprezentaţii FIA şi ai echipelor se întâlnesc înaintea calificărilor de la Silverstone pentru a discuta despre regulamentul tehnic al sistemelor de evacuare.

Marele Premiu al Marii Britanii este dominat de controversele apărute în urma deciziilor contradictorii luate de FIA în privinţa regulamentului pentru sistemele de evacuare.

După ce vineri a decis să accepte un compromis pentru Renault care urma să avantajeze direct Red Bull Racing, forul mondial a revenit sâmbătă dimineaţă asupra deciziei, ceea ce a stârnit nemulţumirea oficialilor campioanei mondiale. Şeful Christian Horner şi directorul tehnic Adrian Newey au avut o discuţie cu Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, pe marginea acestui subiect chiar în timpul ultimei sesiuni de antrenamente.

Niciuna dintre părţi nu a discutat cu presa pe marginea acestui subiect, însă Whiting a decis să convoace o întâlnire de urgenţă cu toate echipele pentru a clarifica situaţia.

Întâlnirea, la care participă toţi şefii de echipe şi câte un reprezentat al departamentului tehnic al fiecărui team, a început la ora locală 11:30 (ora 13:30 în România). Rămâneţi alături de Automarket pentru a afla ultimele detalii privind deciziile luate după această întâlnire.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • Daniel Popescu felicitari pentru update-urile repide .
    11 3
  • pt cel care a votat negativ
    Cred ca esti limitat rau de tot .....inteleg ca u doresti sa afli noutati din 3 in 3 luni. :))...esti cumva la stana si nu ai tv ? sau esti un fan vettel ofticat ca nu a mai luat polle-ul. Ia tata un rudotel joaca in continuare tabinet si makao si continua sa te joci cu presul in fatza casei.
    De salvat ...nu am cum sa te salvez......
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru