Kobayashi, favorit să devină pilot de teste pentru Pirelli

de Daniel Popescu
Marti, 22.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi are cele mai mari şanse să devină noul pilot de teste pentru Pirelli, potrivit presei italiene.

Pirelli va organiza miercuri la Milano evenimentul de lansare pentru noile pneuri pe care le va furniza echipelor în sezonul 2013 al Formulei 1, ocazie cu care este foarte probabil să anunţe şi alte decizii importante.

Chiar dacă şansele unui anunţ cu privire la prelungirea contractului pentru furnizarea pneurilor în Formula 1 şi pentru 2014 este puţin probabil, producătorul italian ar putea dezvălui numele pilotului de teste pentru acest sezon.

Publicaţia italiană F1Passion afirmă că japonezul Kamui Kobayashi are cele mai mari şanse să obţină acest rol după ce speranţele sale de a concura în competiţie s-au năruit din cauza fondurilor insuficiente.

Urmareste Automarket
Fostul pilot al echipei Sauber anunţase anterior ca a strâns peste un milion de dolari din donaţii, însă suma a fost insuficientă pentru a rămâne în atenţia unei echipe cu potenţial.
Postul de pilot de teste l-ar ajuta însă pe japonez să rămână conectat la lumea Formulei 1 în perspectiva unui post pentru sezonul 2014.

În acest an, Pirelli a beneficiat de serviciile a doi piloţi de teste. Jaime Alguersuari încearcă însă să-şi găsească un rol în DTM alături de BMW, în timp ce Lucas di Grassi speră să obţină un post de pilot de rezervă pentru una dintre echipele din competiţie.

Via F1Passion

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru