Kobayashi: "Nu visez la victorie, vreau cât mai multe puncte"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 14.04.2012
Kamui Kobayashi susţine că nu speră să câştige cursa din China, chiar dacă pilotul de la Sauber va pleca de pe locul trei al grilei de start.

Kamui Kobayashi a confirmat forma foarte bună pe care o traversează Sauber după locul doi obţinut de Sergio Perez în Marele Premiu al Malaysiei, ocupând locul patru în calificările de la Shanghai.

Japonezul va pleca de pe locul trei al grlei de start datorită penalizării suferite de Lewis Hamilton, însă insistă că nu se gândeşte la victorie, chiar dacă există şanse ca ploaia să-şi facă apariţia.

"Sunt foarte fericit, echipa a făcut o treabă grozavă. De ceva timp spunem că trebuie să ne îmbunătăţim performanţele din calificări şi cred că astăzi am văzut o îmbunătăţire clară. Aparent, voi pleca de pe poziţia a treia duminică pentru că Hamilton a trebuit să schimbe cutia de viteze. Această poziţie pe grilă înseamnă că avem multe şanse. Totuşi, nu sunt visător şi obiectivul rămâne acelaşi: să câştigăm cât mai multe puncte. Avem un monopost puternic care se descurcă bine cu pneurile, aşa că aştept cursa plin de încredere", a declarat el într-un comunicat de presă.

Perez a reuşit de asemenea un rezultat bun după ce a stabilit al optulea timp, însă a dezvăluit că speră să fie mai sus pe grila de start.

"Evident, este un rezultat bun de calificări pentru echipa noastră.

Personal, trebuie să admit că am sperat la mai mult decât locul opt. După tururile anterioare care au fost foarte promiţătoare, în ultimul tur rapid din Q3, când am avut pneuri noi, monopostul a fost subvirator. Nu ştiu de unde a apărut problema asta. În orice caz, mâine va fi o cursă dificilă şi voi da tot ce am mai bun", a declarat el.

Via | Sauber

Comentarii (1)

  • Sauber 2012 seamana cu Bmw Sauber 2008 sper sa nu aiba acelasi sfarsit.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru