Kubica a pierdut lupta pentru revenirea în Formula 1: Sergey Sirotkin, favorit să semneze cu Williams

de Daniel Popescu
Marti, 12.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergey Sirotkin este favorit să concureze pentru Williams în sezonul 2018 datorită "performanțelor mai bune din teste" comparativ cu Robert Kubica. Rusul va sosi însă la echipă cu 17 milioane de euro.

Robert Kubica speră să revină în Formula 1 în sezonul 2018 alături de Williams, echipă pentru care a efectuat o serie de teste înainte și după finalul campaniei din acest an. Publicația Autosport susține însă că, la capătul analizelor din teste, Williams a stabilit că Sergey Sirotkin a stabilit cele mai bune performanțe, devenind astfel favorit să semneze contractul.

Pilotul rus în vârstă de 22 de ani a fost pilot de rezervă la Renault în ultimele două sezoane și are inclusiv avantajul de a aduce circa 17 milioane de euro la echipa prin intermediul sponsorului său principal, banca SMP Bank.

Totuși, Williams nu a luat încă o decizie finală, întrucât negocierile cu Sirotkin nu s-au încheiat. În cazul în care rusul nu va ajunge la un acord cu echipa britanică, soluția de rezervă este reprezentată de Daniil Kvyat. Practic, Kubica a ieșit complet din calculele celor de la Williams, ca și și Paul di Resta, care a testat de asemenea pentru britanici în finalul campaniei.

Via Autosport

Comentarii (8)

  • Ha,ha,ha...
    Intotdeauna cei care aduc bani pentru a pilota sunt mai "talentati"... ;)
    26 0
  • din pacate pentru o fosta campioana mondiala sa supravetuiasca este mai important decat sa incerce sa performeze!
    19 1
  • ovidiu15081982
    Credeam ca cei de la Williams sunt mai interesati de performanta decat de buget, dar se pare ca lucruruile stau tocmai invers. Mare pacat pentru o fosta campioana mondiala..au trecut 20 de ani de la ultimul titlu si in conditiile actuale o sa mai treaca mult timp pana la castigarea altui titlu.
    15 1
  • Cica " a stabilit cele mai bune performante ". Cea mai buna performanta sunt cele 17 milioane de euro. :)))
    16 1
  • Tocmai de acest aspect, F1 a devenit o afacere, nu un sport de talente ...
    13 1
  • Kubica ar fi fost pe picior de plecare si daca ar fi ramas in F1. 22 ani vs @40 ... E F1, nivelul e atat de inalt incat nu poti face fata decat tanar (adica in forma si nimeni nu poate fi in forma batran).
    5 10
  • Ce treaba are varsta cu performanta fratilor In acest sport? Formula 1 nu este fotbal unde pe la 35 de ani te retragi ca nu poti sa mai alergi.
    Si de Raikkonen se zice ca este un betiv si un mos dar se descurca foarte bine pentru un "pensionar". Eu sincer prefer asemenea piloti cu experienta si nu ma intereseaza varsta lor decat toti plozii care vin cu bani de la tata sau a nu stiu cui sponsor.
    Hai sa il dam in colo de sport si sa ne uitam la golf, pai ori alegi experienta ori alegi banii? Sau amandoua in proportie de cat la suta? In ce hal a ajuns Formula 1.......mereu o sa fie unul cu mai multi bani care sa ii dea peste nas celuilalt si sa ii ia volanul din mana.
    5 0
  • o sa piloteze ca,votkanen...adica la misto pentru bani
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru