Lotus va lansa noul monopost pe internet

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Team Lotus va lansa noul monopost pentru sezonul 2011 pe site-ul său oficial de internet şi a decis să nu participe în prima zi de teste de la Valencia.

Team Lotus face o nouă demonstraţie de apropiere faţă de fanii săi, după ce a anunţat că primele fotografii cu noul monopost al echipei pentru sezonul 2011 vor fi disponibile pe pagina sa oficială de internet.

Monopostul, care va purta acronimul TL11, va fi prezentat pentru prima oară în revista electronică Team Lotus Notes luni, 31 ianuarie 2011, ora 07:00, ora României. De asemenea, fanii echipei se pot abona aici pentru a primi revista Team Lotus Notes pe e-mail imediat ce aceasta va fi publicată pe site-ul oficial.

Pe de altă parte, Team Lotus a anunţat că nu va participa la prima zi de teste de la Valencia din 1 februarie. În schimb, echipa va rămâne pe circuitul Ricardo Tormo şi în 4 februarie pentru o zi de teste private dedicate filmărilor în scop promoţional. Heikki Kovalainen va inaugura noul monopost în 2 februarie, urmat de coechipierul sau Jarno Trulli în 3 februarie.

Via | Team Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru