Lucrările la circuitul din Coreea de Sud, din nou în întârziere

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.08.2010
Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud întâmpina noi dificultăţi în inaugurarea circuitului din apropiere de Seul.

Publicaţia spaniolă AS a prezentat marţi în ediţia tipărită câteva fotografii cu circuitul de la Seul, care va găzdui prima cursă de Formula 1 în luna octombrie.

Deşi circuitul trebuia finalizat în această vară, lucrările de construcţie au întârziat, iar noua data oficială de lansare este 5 septembrie.

Cu toate acestea, sursa citată susţine că şansele că termenul limită să fie respectat sunt minime din cauza tergiversării construcţiei, mai ales că planurile iniţiale de a găzdui curse din campionatul Asia GT la sfaristul acestei luni au fost deja decalate. Pista pe care ar trebui să concureze piloţii nu a fost încă asfaltata şi nu exista încă baeriere de protecţie, în timp ce clădirile sunt în plin proces de finalizare.

Marele Premiu al Coreei de Sud este programat pentru weekendul 22-24 octombrie şi nu va fi înlocuit cu o altă cursă în cazul în care va fi anulat.

Via | GMM

Taguri: Coreea de Sud

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru