Malaezia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.04.2010
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente din Malaezia, devansandu-i pe Nico Rosberg si Jenson Button.

McLaren a inceput cu dreptul Marele Premiu al Maleziei din acest weekend, demonstrand ca detine unul dintre cele mai rapide monoposturi la Sepang. Echipa britanica a dominat cea mai mare parte sesiunii si a terminat in cele din urma pe locurile 1 si 3 prin Lewis Hamilton si, respectiv, Jension Button.

Campionul mondial din sezonul 2008 a fost cronometrat cu 1:34.921, fiind urmat de germanul Nico Rosberg, in timp ce coechipierul sau Michael Schumacher a ocupat pozitia a patra.

Clasamentul a fost completat de Robert Kubica (Renault), Mark Webber (Red Bull), Adrian Sutil (Force India) si Fernando Alonso (Ferrari), in timp ce Sebastian Vettel a ocupat doar pozitia a noua.

Prima sesiune de antrenamente nu a fost lipsita de incidente, Felipe Massa avand parte de doua excursii pe pietris, in timp ce Jaime Alguersuari a pierdut timp din cauza unor probleme electrice la monopostul Toro Rosso.

Sesiunea a consemat si debutul oficial al lui Fairuz Fauzy in Formula 1, malaezianul terminand pe locul 22 la volanul monopostului Lotus.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Comentarii (10)

  • Blat?
    Cred ca cineva si-a bagat coada in clasamentul F1 Champ.
    Pana ieri eram pe locul 92 iar azi desi nu s-au adaugat punctele antrenamentelor de la Marele Premiu al Maleziei am ajuns pe locul 101.
    E ceva putred in Danemarca!
    2 2
  • F1 Champ eroare ?
    Dupa etapa din Australia eram pe pozitia 352 la general. Inainte de inceperea etapei din Malaiesia am ajuns pe 360. De ce mi s-a schimbat pozitia intre etape ?
    1 1
  • ctlnmihai
    meseriasu001
    securitatea e de vina :D
    2 1
  • @meseriasu001
    nu esti singurul . Eu inca nu am aflat de ce nu primesc puncte , cu toate ca am bifat piloti de la toate grupele . Ar trebui sa puneti un "buton" cu "Salveaza" si sa iti vezi echipa , nu ca in momentul de fata .
    0 1
  • @markusrull
    Se vede de unde esti , si ce asculti si cam ce faci in timpul liber ;)
    1 1
  • mircea
    @all
    Este o eroare de afisare, se va rezolva in cel mai scurt timp.

    Multumim pentru intelegere.
    1 0
  • @Mircea Mester
    Dar de ce a aparut eroarea si in ce consta, pentru ca nu mi se pare doar de "afisare"... ? Acele puncte trebuiau sa apara de undeva...
    1 0
  • F1 Champ
    E rezolvata problema:)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @F1-Zone: Frate, inca 300 de puncte trebuie sa recuperezi si locul 1 este al tau :) Pacat ca nu pot sa-ti dau de la mine :))))
    1 2
  • @Neo
    Hahaha, prietene, eu iti multumesc, insa mai e mult pana departe, deocamdata fac planificari chiar daca uneori nu-mi vine prea usor:), sincer, eu n-am treaba cu premiile, provocarea insa imi pica bine:)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru