Maldonado anticipa un rezultat foarte bun în calificări

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.05.2012
Pastor Maldonado susţine că nu este surprins de locul doi obţinut în calificările din Spania şi anticipează o prestaţie cel puţin la fel de bună şi în cursa de duminică.

Williams va avea un monopost pe prima linie a grilei de start pentru prima oară după Marele Premiu al Braziliei din 2010 după ce Pastor Maldonado a obţinut locul doi în calificările de la Barcelona.

Chiar dacă reprezintă o mare surpriză, performanţa nu îl impresionează pe pilotul din Venezuela, care susţine că se aştepta la un astfel de rezultat.

"Vineri ne-am gândit că o clasare în primii 10 este posibilă, iar în această dimineaţă am fost surprins de performanţă noastra, pentru că monopostul nostru era foarte rapid cu puţin combustibil. Aşa că dimineaţă m-am gândit că este posibil (n.r - să obţinem un rezultat bun)", a declarat el.

Maldonado priveşte cu încredere spre cursa de duminică, mai ales că a demonstrat în primele patru Mari Premii că Williams deţine un monopost competitiv în regim de cursă.

"Am muncit foarte mult de la începutul anului pentru a înţelege pneurile şi pentru a dezvolta monopostul în jurul pneurilor. Am făcut un mare pas înainte pentru această cursă.

Monopostul are consistenţă, în special în regim de cursă, aşa că este grozav să fiu aici pentru prima oară în primii trei. Am îmbunătăţit lucrul la care stăteam cel mai prost, şi anume prestaţia din calificări. Aşa că sunt fericit pentru echipă, pentru ţara mea şi pentru mine", a adăugat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • maldonado
    bravo zoro
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru