Maldonado, îngrijorat de forma modestă a monopostului Williams

de Daniel Popescu
Vineri, 15.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado avertizează că Williams se îndreaptă spre un Mare Premiu al Australiei dificil din cauza performanţelor sub aşteptări ale monopostului Williams.

După doi ani petrecuţi în spatele plutonului de mijloc, Williams avea speranţe mari de la sezonul 2013, însă antrenamentele de vineri de la Melbourne au relevat că echipa britanică se confruntă cu probleme. Pastor Maldonado a tras deja un semnal de alarmă cu privire la forma pe care o traversează Williams după ce a terminat la trei secunde de liderul Sebastian Vettel.

"Cred că suntem departe de băieţii din frunte. Trebuie să lucrăm din greu pentru a înţelege problemele pe care le avem. Acestea sunt foarte clare, trebuie doar să lucrăm pentru a le rezolva. Suntem puţin surprinşi de performanţă de aici, dar nu este sfârşitul. Trebuie să muncim", a declarat venezueleanul.

Williams a evaluat în antrenamente cele două versiuni ale sistemului de evacuare introduse în testele din iarnă, iar decizia finală a conducerii tehnice a fost păstrarea versiunii de pe monopostul de lansare.

Urmareste Automarket
"Cred că vom păstra evacuarea veche.
Trebuie să lucrăm din greu la ultima soluţie, pentru a a putea îmbunătăţi performanta evacuării"
, a adăugat el.

Monopostul Williams sub aşteptări nu este singura problemă a lui Maldonado. Acesta a admis că nu este sigur că sponsorul său principal, compania petrolieră de stat din Venezuela, îşi va păstra angajamentul de a oferi echipei 35 de milioane de euro pe an, după ce Hugo Chaves, preşedintele ţării, a încetat recent din viaţă.

"Nu ştiu ce se va întâmpla din punct de vedere politic. Cred că mulţi din presă au spus că totul s-a terminat pentru mine, dar sunt aici. Vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat el.

Via SkySports, SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru