Maldonado: "Williams a regresat la nivelul de acum doi ani"

de Daniel Popescu
Sambata, 16.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado susţine că noul monopost Williams este la fel de dificil de pilotat ca cel din urmă cu doi ani, când echipa a avut cel mai slab sezon din istorie.

Urmareste Automarket
Williams avea speranţe mari pentru sezonul 2013 al Formulei 1, obiectivul fiind o revenire în partea superioară a plutonului de mijloc după două sezoane modeste.

Marele Premiu al Australiei demonstrează însă că echipa nu deţine un monopost performant, iar Pastor Maldonado a tras un semnal de alarmă după ce a ocupat doar locul 17 în prima parte a calificărilor, înainte ca celelalte două sesiuni să fie amânate pentru duminică.

Venezueleanul compara noul monopost cu cel din 2011, când echipa a câştigat doar cinci puncte şi a avut cel mai slab sezon din întreaga sa istorie.

Cred că suntem înapoi cu doi ani.

Monopostul nu poate fi pilotat în acest moment.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
"Cred că suntem înapoi cu doi ani în privinţa condiţiilor din echipă. Trebuie să muncim din greu pentru a rezolva problemele. Monopostul nu poate fi pilotat în acest moment. Asta este, trebuie să muncim. Dintr-un motiv oarecare nu am adaptat monopostul pentru acest circuit, şi asta indiferent de condiţii."

"Pe circuit umed am fost lenţi, dar şi pe circuit uscat a fost la fel. Vom vedea. În regim de cursă se pare că stăm mult mai bine, dar prestaţia în regim de calificări este foarte proastă", a precizat el.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • of, saracul Williams..nu-si gaseste ritmul..
    1 0
  • iata mercedes ce progres a facut, tinand cont de timpii neoficiali..dar sa vedem in regim de cursa..
    ferrari au inceput mai bun ca anul trecut, sper sa castige anul acesta..daca si rory s-a intors..
    0 0
  • mirel_f1
    pai cum asa ca la inceput l-au prezentat ca si cel mai inovator monopost din 2013,s-au poate Maldonado e slabut pe ploaie
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru