Marele Premiu de Formula 1 al Australiei nu va avea loc în 2021

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanții Formulei 1 au anunțat că Marele Premiu al Australiei nu va avea loc în 2021. Acesta trebuia să se desfășoare în perioara 19 - 21 noiembrie pe circuitul Albert Park din Melbourne.

Actualul sezon de Formula 1 a fost marcat de mai multe modificări din cauza pandemiei de coronavirus. În consecință, unele curse au fost anulate, iar altele au fost mutate mai spre finalul anului.

Marele Premiu al Australiei, cel care de obicei deschidea sezonul, trebuia să aibă loc anul acesta în perioada 19 - 21 noiembrie, dar, potrivit reprezentanților Formulei 1, Marele Circ nu va poposi pe circuitul Albert Park din Melbourne în 2021.

"Suntem încrezători că putem livra un sezon cu 23 de etape în 2021 și avem câteva opțiuni pentru a umple locul lăsat liber de Marele Premiu al Australiei," a declarat un purtător de cuvânt.

"Vom analiza toate detaliile în săptămânile următoare și vom oferi actualizări odată cu încheierea acestor discuții," a mai spus el.

Următoarea etapă de Formula 1 va avea loc în weekend-ul 16 - 18 iulie și va fi găzduită de celebrul circuit Silverstone din Marea Britanie.

via Formula 1

Comentarii (2)

  • Chiar o veste proasta - este unul din circuitele preferate.
    9 2
  • Neutru
    Chiar credea cineva că se va organiza? Prea optimiștii, poate și cei care n-au înțeles de ce nu s-a organizat în primăvară. Australienii au avut o poliță de plătit pentru 2020 când s-a anulat în ziua de vineri înaintea antrenamentelor când cineva (nu spun cine că supăr fanii respectivului) a refuzat să iasă din camera de hotel de frica virusului și echipa (știți voi care) a trimis scris F1 să anuleze cursa. Și australieni au rămas cu banii cheltuiți!
    16 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru