Massa, convins că Williams va reveni în forţă

de Daniel Popescu
Marti, 04.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa este convins că parcursul modest din Ungaria este doar un accident şi că Williams va fi capabilă să revină în următoarele două curse pentru a lupta cu Mercedes.

Esential 85 de puncte este diferenta dintre Ferrari si Williams in clasamentul general
Williams nu a reuşit să obţină niciun punct în Marele Premiu al Ungariei, în primul rând din cauza caracteristicilor circuitului, care nu se potrivesc cu cele ale monopostului.

Felipe Massa este însă convins că a fost vorba doar despre un accident, însă admite că inginerii trebuie să analizeze performanţele înregistrate pe circuitele lente.

"Sunt 100% încrezător. Nu cred că vom vedea în fiecare cursă ce s-a întâmplat acum. În cursa precedentă (n.r- de la Silverstone) am luptat pentru podium şi chiar pentru primul loc. Trebuie să înţelegem, pentru că mai există un circuit lent, şi anume Singapore, aşa că trebuie să facem totul pentru a fi cât mai competitivi. Dar vom avea multe circuite bune şi sunt sigur că vom reveni la ritmul nostru obişnuit", a declarat el.

Williams a terminat pe podium anul trecut în cursele de la Spa-Francorchamps şi Monza, iar brazilianul speră ca istoria să se repete şi în acest an.

"Voi încerca! Când vezi diferenţa de ritm dintre Mercedes şi celelalte monoposturi nu poţi să ştii niciodată ce se va întâmpla.

Dar sper să fie posibil", a adăugat el.

După primele 10 curse ale sezonului, Williams ocupă locul trei în clasamentul constructorilor, însă s-a îndepărtat semnfiicativ de Ferrari. În prezent, diferenţa dintre cele două echipe a ajuns la 85 de puncte.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • serban
    Ritmul vostru "obișnuit" a fost doar în Anglia, unde meritați fară doar și poate un loc trei. În Canada și Austria ați luat două podiumuri pe greșeli Ferrari. Cam puțin pentru atâtea pretenții ...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru