Massa critică reacţia lui Hamilton după calificări

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 14.11.2010
Felipe Massa susţine că Lewis Hamilton este "nebun" dacă crede că a încercat să-l scoată de pe circuit în calificările de la Abu Dhabi.

Lewis Hamilton şi Felipe Massa au fost protagoniştii unui incident în a doua parte a calificărilor, când cei doi au fost la un pas de acroşaj.

Hamilton a fost nevoit să scurtcircuiteze o şicană şi a lovit în plin un pilon de plastic în încercarea de a-l evita pe brazilian, afirmând ulterior prin radio că Massa "a încercat să mă scoată" de pe circuit. Pilotul Scuderiei Ferrari a negat însă acuzaţiile şi crede că Hamilton este "complet nebun" dacă crede aşa ceva.

"În primul rând, era pe partea greşită a pistei şi nu m-a lăsat să trec. Iar apoi a încercat să forţeze în viraj. Eu eram pe traiectoria ideală. Dacă a spus asta, este complet nebun", a declarat brazilianul.

La finalul calificărilor, Hamilton a fost chemat de comisarii de cursă să explice incidentul şi, după ce au ascultat explicaţiile, au decis să nu ia nicio măsură împotriva celor doi piloţi. O decizie similară a fost luată şi în cazul unui incident în care Massa a fost implicat cu Rubens Barrichello (Williams).

În urma acestor decizii, Hamilton îşi păstrează locul 2 pe grila de start, iar Massa locul 6.

Via | Adam Cooper | FIA

Taguri: Hamilton, Massa

Comentarii (7)

  • Hamilton
    dumpie
    Ciocolata are un comportament mizerabil pe circuit.Cel mai infect caracter!In P2 cu Senna acum cu Felipe.Merita penalizat aspru!Nu se potoleste.S-a vazut clar ca a fortat depasirea complet aiurea.Masina aia mai trebuie si pilotata nu doar sa apese pe acceleratie.Se mai si plange, "Massa a vrut sa ma scoata..."...
    15 18
  • hm
    posibil sa aiba dreptate...la televizor a put ca massa isi dorea un acrosaj pt ca hamilton sa nu terminelificarilein fata lui alonso...
    13 4
  • salut
    un p[ilot de doi bani Massa asta!!!Un plangacios si labil pshihic asta este Massa!!!!!!Nu e de mirare ca Rob Smedley,vrea sa plece de la fierari!!!
    14 19
  • @dumpie
    esti praf
    Pai daca "ciocolata" are comportament mizerabil atunci de ce tot Massa a fost implicat intr-un incident cu Barrichello? Se pare ca labil psihic si caracter mizerabil are baiatul lovit de surub in cap.
    Iar voi astia rasisti sunteti niste scursuri umane...fiinte (ca oameni nu puteti fi) ce isi aveau loc pe Pamant acum sute de ani.
    12 12
  • Masa e un frustrat de cind a intrat Alonso in echipa si a devenit nr1,si nu face decit sa se plinga,normal ca nu poate sa-i tina fata lui Ham,asta s-a vazut tot anul.......
    9 14
  • ctlnmihai
    Massa
    Când trebuia să -şi apere propria şansă la titlu şi aici mă refer la incidentul de la hockenheim ,Massa nu a comentat nimic... oricum nu va deveni niciodată campion mondial...
    11 8
  • info
    Salut. Rog si eu pe cineva sa imi spuna unde pot vedea f1 pe net??? va rog mult de tot!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru