Massa: "Hamilton m-a ignorat după cursa din Singapore"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.09.2011
Felipe Massa a dezvăluit motivul pentru care l-a abordat pe Lewis Hamilton în timpul unui interviu de după cursa de la Singapore. "M-a ignorat când am vrut să vorbesc cu el".

Lewis Hamilton a ţinut capul de afiş în Marele Premiu al statului Singapore după ce a fost implicat într-un acroşaj cu Felipe Massa, în urma căruia pilotul Scuderiei Ferrari a terminat doar pe locul nouă.

La finalul cursei, în timp ce acorda un interviu presei britanice, Hamilton a fost bătut cu palma pe umăr de Massa care i-a transmis "Ai făcut o treabă bună!", înainte să plece grăbit.

Brazilianul a dezvăluit în această săptămână motivele pentru care a avut acest gest în faţa publicului.

"După cursă am încercat să vorbesc cu el pentru că era momentul potrivit. L-am strigat şi a trecut chiar pe lângă mine fără să se uite la mine. L-am strigat de două ori şi m-a ignorat. Evident, m-am supărat foarte mult din cauza atitudinii sale. Nu este corect, nu este profesional", a precizat brazilianul.

Hamilton a fost penalizat cu un drive-through pentru acest incident, însă chiar şi în acest context a reuşit să termine pe locul cinci, la capătul unei curse de recuperare.

Via | BBC Sport

Taguri: Hamilton, Massa

Comentarii (10)

  • @Hamilton
    Ia mai ramas sa arunce cu cate o coaja de banana dupa ce depaseste adversarii pe circuit...
    21 23
  • Cyrus
    Bine ca esti tu destept
    21 16
  • salut
    plangacios Massuka,ca de obicei!!!!
    18 28
  • salut @mad79
    Penibil Mojo Jojo(Hamilton), "ca de obicei!!!!". Pe bune! Penibil si la volanul monopostului sau pe care tind sa cred ca mai degraba vrea sa-l dea la fiare vechi "faramitandu-l" cu ajutorul parapetilor sau a monoposturilor altor piloti, penibil si in fata echipei sale pe care o ameninta cu afirmatia "Rabdarea mea are o limita" din dorinta de a i se da cel mai bun monopost (caci altfel nu poate face ceva mai bun pe circuit ), penibil si-n fata comisarilor de curse catalogand pedepsele primite in timpul curselor ridicole si afirmand ca "pedepsele ar putea avea o tentă rasistă"....Daca tu zici de Massa ca e un plangacios bine, fie cum zici tu dar mai bine plangacios decat un injust ca "ala de culoare".
    28 16
  • @
    cand dadea peste nas la alonso si ferrari stateati tot ascunsi acuma acuzati si mai si apelati la rasism si injuri verbale...
    15 14
  • Salut
    Pentru domnișoara Massa trebuie să fie extrem de frustrant că cel care a primit un stop-and-go și la un moment dat a fost ultimul din pluton a terminat pe locul 5.
    Domnișoara Massa, care s-a mai plâns anul ăsta ca un fotbalist care se aruncă la pământ ca o femeie de la cea mai mică atingere, respectiv la Monte Carlo. Tot după o "confruntare" cu Hamilton.
    Evident, în ambele cazuri domnișoara Massa ar fi câștigat cursa, dacă nemernicul și ignorantul de Hamilton n-ar fi fost pe pistă...nu?
    Să nu uităm...Massa se bucur ca Geoană când Hamilton a trecut linia start-sosire ca virgulă campion mondial. Sunt sigur că are o problemă cu Hamilton.
    Massa, de la șurubul încasat în freză încoace nu mai performează. E sub linie. Și e conștient de asta. Din punctul ăsta de vedere nu-l invidiez. Și îl înțeleg.
    În rest...nu.
    9 13
  • ...
    Se stia cu musca pe caciula, pacat de el ca are un caracter atat de infect. La talentul pe care il are putea sa fie unul dintre cei mai admirati piloti din istorie, dar din pacate este departe de a fi catalogat un mare caracter.
    6 3
  • la un moment dat o fura
    In locul lui Massa il tratam cu un croseu pe obraznic.Poate asa invata ce-i ala respect. E a doua oara cand ii face asta lui Massa, in 2011.
    11 8
  • Stima asta...
    Lumea motor-sportului este definita de mirosul de cauciuc ars, de frane supraincinse, motoare care arunca decibeli in tribune, si accidente, spectaculoase, sau cateodata tragice. Astfel, incidentul Hamilton - Massa nu reprezinta ceva cu adevarat iesit din comun, decat poate incidenta acestor accidente venita din partea lui Hamilton. Si cu astea fiind spuse, am parasit asfaltul pistei, am agatat combinezonul in cui, ne punem sepcuta cu sponsorul nostru, si ne continuam activitatea, de data asta, cea fara volan in mana. Si totusi, nu am lasat sportivitatea in monopost, nu am agatat onoarea in cui, si nu am trantit bunul simt pe asfalt. Acest lucru este deranjant la Hamilton. Putea fii un accident cu cel mai galonat campion, sau cu ultimul nou-venit, modul de a te comporta trebuie sa fie acelasi, pentru ca, surpriza, nu Hamilton e cel care defineste Formula 1, sau sportul, ci Formula 1 a facut ca numele lui sa apara, ca el sa fie Hamilton. Si nu cred ca la nivelul la care s-a ajuns in ziua de azi, are cineva probleme de natura rasista, poate eventual doar el... O fii un complex de inferioritate, dar totusi, cu talentul pe care il are, si daca si-ar educa felul de a fi, ar ajunge sa fie, daca nu aclamat, macar stimat. Si e un lucru mare sa stimezi, si sa fii stimat in ziua de azi, domne'...
    15 0
  • Ham-ham
    berbecutu'
    Cu Schumacher nu si-a permis, ca-i tundea bretonul.Oricum are un caracter infect, de golanas smecher.Da, are talent la lovit parapeti si acrosat masini. pe pista.Mi-aduc aminte cum a intrat in Kimi, in 2008..berbec fraier.
    17 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru