Massa nu înţelege lipsa de performanţe din Ungaria

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa susţine că nu are nicio explicaţie pentru lipsa de performanţe a echipei Williams din Marele Premiu al Ungariei.

Williams a înregistrat în Marele Premiu al Ungariei doar a doua etapă din acest sezon în care nu a reuşit să obţină niciun punct, după ce Felipe Massa şi Valtteri Bottas au ocupat locurile 12 şi 13.

Pentru Massa, prestaţia echipei de pe circuitul de la Hungaroring rămâne un mister, întrucât nu are încă o explicaţie pentru lipsa completă de formă a monopostului.

"Ritmul a fost foarte, foarte slab. Nu ştiu de ce. Am fost lenţi, în special eu, în spatele traficului, în special cu pneurile medium. Nu am putut să pilotez deloc, nu am avut aderentă pe monopost. Poate că cel mai bun stint a fost ultimul, când am avut pneuri soft, dar nici atunci nu am fost rapid. M-am chinuit mult cu ritmul, ceea ce nu este bine deloc", a declarat brazilianul.

Urmareste Automarket
Williams anticipa înaintea etapei că va avea unele probleme din cauza configuraţiei circuitului, însă directorul de performanţă Rob Smedley crede că principalul mister este diferenţa de forma dintre calificări şi cursă, în special pentru că ambii piloţi au ajuns în top 10.

"Ştiam că nu va fi cel mai bun circuit, dar nu am fost deloc atât de slabi precum duminica.

Trebuie să înţelegem exact ce a mers prost. Trebuie să vedem dacă din cauza temperaturilor mai mici am generat o deteriorare mai mare la pneuri", a precizat el. 

Comentarii (1)

  • E clar ca circuitul nu e pentru masina lor. Cred ca la Monza lucrurile vor sta total diferit si cred ca o sa avem pe podium un Williams.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru