Massa: "Sper ca acest pole să fie doar începutul"

de Daniel Popescu
Sambata, 21.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa şi-a exprimat speranţa că pole positionul obţinut în Austria să fie doar începutul unei perioade în care Williams să termine cu regularitate pe primele poziţii.

Esential 94 de Mari Premii au trecut de la ultimul pole position obtinut de Felipe Massa in Formula 1 (Brazilia, 2008)
2 ani au trecut de la ultimul pole position obtinut de Williams (Pastor Maldonado, Spania, 2012)
7 este cel mai bun rezultat inregistrat de Felipe Massa intr-o cursa din sezonul 2014 (Malaysia, Bahrain, Monaco)
5 este cea mai buna clasare a lui Valtteri Bottas in 2014 (Australia si Monaco)
Felipe Massa a obţinut sâmbătă în Austria primul pole position după o pauză de 94 de Mari Premii şi confirmă practic progresele înregistrate de Williams în acest sezon după trecerea la motoare Mercedes.

Entuziasmat de performanţa realizată, brazilianul speră ca acesta să fie însă doar începutul unei perioade prolifice pentru echipa britanică.

"Sunt foarte bucuros pentru ce s-a întâmplat astăzi, pentru echipă, este un moment grozav.

A trecut mult timp de la ultimul meu pole position şi trebuie să ne concentrăm pe cursa de mâine. Este un moment grozav şi un loc grozav, primul loc. După mult timp, sper ca acesta să fie doar începutul unor posibilităţi grozave. Sper să fiu din nou în această poziţie. Williams a revenit şi luptă", a declarat el.

Bottas părea favorit să-l învingă pe Massa în calificări, însă a fost nevoit să se mulţumească cu locul doi. Chiar şi aşa, finlandezul este mulţumit de prestaţia sa şi sugerează că următorul obiectiv este obţinerea unui pole position.

"Este cea mai bună poziţie din carieră şi mai am un singur loc de progresat. Felicitări pentru Massa, este un rezultat grozav pentru echipă. Am progresat pe parcursul anului şi munca noastră a dat roade. Cred că mâine va fi o altă poveste. Avem o misiune dificilă pentru a ţine monoposturile Mercedes în spatele nostru, dar şi alte monoposturi, cum au Ferrari şi Red Bull, pot merge bine", a precizat el.

Williams nu mai obţinuse un pole position în Formula 1 de la Marele Premiu al Spaniei din 2012, acolo unde Pastor Maldonado a ocupat prima poziţie pe grila de start. 

Comentarii (5)

  • logicalbass
    @ Autor: Williams a avut pole in Spania 2012 cu Maldonado, atunci au si castigat cursa.
    7 0
  • Acum trebuie sa vedem si ceea ce va avea de spus Bottas..
    4 0
  • 2 ani au trecut de la ultimul pole position obtinut de Williams (Pastor Maldonado, Spania, 2012)

    Williams nu mai obţinuse un pole position în Formula 1 de la Marele Premiu al Braziliei din 2010, acolo unde Nico Hulkenberg a ocupat prima poziţie pe grila de start.


    CONTRADICTORIU!!!
    4 1
  • massa - te-a batut botas pana acum ,vezi clasamentul si e fff posibil sa te bata si azi in cursa.Nu te umfla in pene atat ca nu e cazul
    2 4
  • unde sunteti ma?cum e acum dupa cursa cu fabulosul vostru massa?
    i
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru