Massa: "Williams poate învinge Ferrari şi Red Bull"

de Daniel Popescu
Joi, 15.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa este încrezător că Williams are potenţialul de a progresa în clasamentul constructorilor inclusiv prin depăşirea celor de la Ferrari şi chiar Red Bull Racing.

Esential 5 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
38 de puncte trebuie sa recupereze Williams pentru a ajunge Red Bull din urma
Williams a înregistrat progrese semnificative în acest debut de sezon comparativ cu prestaţiile modeste din 2013, iar în prezent ocupă locul cinci în clasamentul constructorilor la numai 11 puncte în spatele celor de la Force India.

Prin prisma performanţelor, Felipe Massa crede că Williams are potenţialul de a învinge nu numai Force India, ci şi Ferrari şi Red Bull, chiar dacă ultima are un avans de 38 de puncte.

"Cu ceea ce a făcut Valtteri Bottas (n.r - locul cinci în Spania) am câştigat mai multe puncte decât Force India şi McLaren, ceea ce este pozitiv, pentru că am depăşit McLaren în clasament. Trebuie să continuăm să forţăm în acelaşi mod şi să câştigăm puncte cu ambele monoposturi pentru a apropia de Force India.

Nu uitaţi că este posibil să învingem Ferrari. Poate chiar şi Red Bull, trebuie să credem că orice este posibil", a declarat brazilianul.

Massa a ocupat doar locul nouă în Marele Premiu al Spaniei la capătul unei curse în care a avut numeroase probleme din cauza degradării accelerate a pneurilor. După sesiunea de teste de la Barcelona, el consideră însă ca acestea au fost rezolvate de echipă.

"Aşa cred. Am avut un stint lung şi nu am avut nicio problemă cu degradarea comparativ cu ultima cursă. Singura diferenţă în cursă a fost traficul, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru asta, în special în cursele unde ştim că vom fi blocaţi în spate", a adăugat el, cu referire indirectă chiar la următoarea etapă de la Monaco.

Via ESPNF1

Comentarii (5)

  • Dragon
    Pe circuite ca Spa , Montreal si Monza sigur ii va bate si pe Red Bull pentru ca sunt circuite de motor si motorul Mercedes e cel mai puternic !
    9 8
  • Iar vorbeste Massa ca sa se afle in treaba si sa nu uite presa ca existe..... Sa obtina rezultate si sa vorbeasca pe urma....
    10 8
  • Cum sa termine Massa pe 9 in Spania?! A terminat pe 13, pe 9 a fost Perez!
    3 1
  • ....A gustat putin din Martini.....
    2 0
  • masina singura nu poate obtine rezultate , mai este necesar si un pilot in ea , lucru nu prea intamplat pana acum ....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru